ElfGzm Önerebiliceğiniz doktor var mı gittiğim dr hakkında bişe duydum ve şüpheye düştüm yardımcı olurmusunuz🙏
Sehergul ElfGzm Gölcük Medar Hastanesine Emel Bilici ye gidiyorum Cookkk Mumnumun çok tatli doktorum💕
ElfGzm Mom9272 kocaeli tıptaydı şimdi medikalde reyhan arpacı aslında çok tatlı bi kadın çok seviyorm ama kararsız kaldm 😔
Deniz41 Senemadem cihangir bey bilgili doktor ama hastasıyla çok ilgilenmiyor alaka sıfır ve hastane uygun oldgu için devlet hastanesi gibi hayatta önermem açıkcası
Senemadem Eva41 ben kilolu olmadığım için bana denk gelmedi canım ama öyle bisey olduğunu duymuştum ama çok iyi bi doktor hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren gittim doğumuma kadar çok memnunum ben 😍
Eva41 Aydatopcu canım ben gittim cihangir beye çok iyi bir doktor ama yüzyıl hastanesinde mevlüt akın azman var ben 7 haftamdan beri ona gidiyorum 36 haftalığım bırakmadım doğumuda onda yapacağım inşAllah çok iyi ben çok memnunum
Mom9272 ElfGzm tabii her gttiğimde max 20dk detaylıdan bakıyor inceliyor her sorduğun soruya açıklayıcı cevaplar veriyor watsaptan aklına takılan bşey olursada cevaplıyor canım