poyrazsmom_ May18 yok canım detaylı tarama yapıyor parmağından tutta damarlarına organlarına vs her şeyine varana kadar inceliyor benden öyle test falan bişey istemedi kendi inceliyor her şeyi
Alyacaganim May18 anlatiyo kendisi sormak isted istediginiz bisey aklıma takılan bisey olursa goremedigin anlayamadgin yer olursa sor diyo sunum yapar gibi değilde sohbet ede ede geciyo 🤗
poyrazsmom_ May18 kız yatıyosun sen karşında da ekran var büyükçe eşin içinde orda bi oturma yeri var yattığın yerden film seyreder gibi hoca bi yandan inceliyor sekretere rapora yazması için bilgileri söylüyor ölçümlerini yapıyor bi yandan da anlatıyor şurası şu şurası bu şöyle böyle falan diye 😂 allah emi çok tatlısın
May18 Alyacaganim ne guluonz kızlar ya🤦♀️🤦♀️🤣 agzını acmayan sus pus ayırtılı ultrasonculara denk gelmedinz tabı sunumdan kastım oydu yanı anlatıo mu suspus mu bakıp bakıp gecıo mu Bn cnku hayalkırıklıgı ile 10 dklık bir ayrıntılı dan cıktım da oyle olsn ıstemyrm izah etsin goster sn ıstiom poyrazsmom_
poyrazsmom_ Alyacaganim canım benim çok heyecanlı bebişini görecek ya annelik nasıl bi duygu böyle daha doğmadan 😍
poyrazsmom_ May18 yok kız kötü niyetle gülmedik hemen kızma tatlılığına güldük 😂 yok kuzum anlatıyo herşeyi merak etme öyle robot gibi girip çıkmıyon o 45 dk sohbet eder gibi geçiyo dediğimiz gibi kafana takılan bişey olursada sor şirin bi adam 😘 duydun mu resmini falan istiyorum bebişin 😍
May18 poyrazsmom_ tamam ınsallah gosterın de koyayım buraya soran arkadasa bende onerır im 🐣🐣 haydı ıyı geceler 😘😘
Pinar-2020 Bende Medipark Sinan Tan’a gittim ve çok memnun kaldım çok ilgili kendisi ve işini gerçekten iyi bekliyo fiyat 390 TL ödeme yaptık tavsiye ederim yaklaşık 40 dk muayene ediyo a dan z ye herşeyinin bilgisinide anlaşılır bir şekilde size anlatıyo
Anestezikubra May18 yarın gittikten sonra banada haber verir misin? Bide yarın cıkabilcekmisiniz evden
May18 Anestezikubra 112 yı aradım sordum hastanede dedi hastaneden gelen mesaj yeterli oluyırms randevu var mesajı tabıki yazarım burda