Deletedmom264 kayramine 3 ü bir arada ne bilmiyorum ama ben 4moms mamaroo ana kucağı aldım henüz kullanmadım Allah izin verirse doğumdan sonra kullanırız yavrum da severse
kayramine Esrakaan Ürünün kalitesi falan nasıl acaba sanırım bende onu alacağım kullanmadınız ama beğendiniz mi nasıl
Esrakaan kayramine Biz beğendik. Müzikleri güzel. 3 kademeli ses ayari olmasi da güzel. 2 titreşim kademesi var. Kumaşi silinebilir kumaslardan, çıkarılıp yikanadabiliyormuş. Fiyatına göre kalitesi iyi geldi bize. Biraz büyük uzun süre kullanılabilir.
kayramine Esrakaan sizin yorumdan sonra bakıp araştırdım Tiny Love modeline benziyor ama fiyat olarak daha uygun o yüzden kalitesi de iyiyse titreşimleri müzikleri falan bende onu alacağım. Ürün ile ilgili görsel çok az içi falan nasıl yumuşak mı şimdiden teşekkür ederim 😊
kayramine Esrakaan o zaman bende sipariş vereceğim jokerden aldınız ürünü değil mi bir de ne karara almıştınız acaba
Esrakaan kayramine tiny love ’a baktim şimdi. Gerçekten çok benziyor. Biz 2 hafta önce 350tl ye n11 jokerden aldik. Biz aldiktan sonra fiyat 400tl oldu.
Arvenceren kayramine https://www.e-bebek.com/baby-plus-tango-otomatik-salincak-p-byp9001/?gclid=CjwKCAjwtqj2BRBYEiwAqfzur9B946a1AzRb4QeM1uncocDw0qOTa6SGBdC0jwdOZKC7MlSPPHKYPhoCEB0QAvD_BwE Çok güzel bi ürün zam gelmş ama
Buse91 kayramine ben e bebekten titreşimli baby plus markasının tango modelini aldım hem anakucağı hem salıncak çok beğendim😇
Gizeem3535 Sblomr çok aman aman bir ürün değil ama yinede başarılı sallanması mekanizması falan şöylr düşün çocuk bunda en fazla 9 10 aya kadar hatta belki o kadar bile yatmıcak bence çok pahalı bişi almaya gerek yok o yüzden bunu tercih ettim