kayramine Özellikle 3übir arada ana kucaklarından yeni doğandan beri kullanılabilir olan en memnun kaldığınız ya da aldıklarınızdan kaliteli olanlar hangileri
Misssimsek kayramine bende burda kaliyim. Bu akşam kanguru bakıyorum sonra da ana kucağına bakicam. Kanguruya çok önem vermedim ama ana kucagi sağlam ve uygun birşey olsun istiyorum
Gizeem3535 kayramine https://www.joker.com.tr/urun/tripper-ana-kucagi-venice-gri-bear-138998?gclid=EAIaIQobChMI39eT8rXI6QIVCouyCh13Ew65EAQYCyABEgJ4IPD_BwE Bende bunu aldım kızlae gayet güzel hemde uygun
Deletedmom264 kayramine 3 ü bir arada ne bilmiyorum ama ben 4moms mamaroo ana kucağı aldım henüz kullanmadım Allah izin verirse doğumdan sonra kullanırız yavrum da severse
kayramine Özellikle titreşimli modellerin bebeği epey rahatlattığını ve gün içinde oldukça kurtarıcı olduğunu duydum o yüzden tavsiyelere önem veriyorum güzel bir şey olsun diye
Hndgndzz Hem 3 pozisyonu var, 180 derece olması da önemli. Ayrıca bi pozisyonu reflü için de iyi geliyormuş. Ve de biçok modele göre kg kapasitesi de fazla, 18 kg. 2 yaşa kadar kullanılabiliyormuş genelde.
kayramine Esrakaan Ürünün kalitesi falan nasıl acaba sanırım bende onu alacağım kullanmadınız ama beğendiniz mi nasıl
kayramine Esrakaan sizin yorumdan sonra bakıp araştırdım Tiny Love modeline benziyor ama fiyat olarak daha uygun o yüzden kalitesi de iyiyse titreşimleri müzikleri falan bende onu alacağım. Ürün ile ilgili görsel çok az içi falan nasıl yumuşak mı şimdiden teşekkür ederim 😊
Esrakaan kayramine yeni geldi ürünümüz. Gayet güzel duruyor. Ama henüz bebeğimiz doğmadığı için kullanmaya başlamadık. Kullaninca daha iyi anlariz sanırım.
Sewal35 Moms 4 aldım ben de daha denemedim ama yorumlar çok iyiydi birde arkadaşım kullandı çok memnun kaldı biraz pahalı ama değer ye umuyorum