Nazanesila Kizlar 12 den sonra 37 olacam iki qundr aşırı ödemin var ayaklarımı sanki arı ısırmış normalmi sizce bunu yasayan var mi?
Belmaaa Nazanesila benim de 35+4 te filan başladı 36+2olucam ödeme çare arıyorum özellikle akşamları ayaklarım çok fena oluyor 38den 40 numara terlik aldım o bile olmuyor 🤦🏼♀️
Belmaaa Nazanesila son bir haftadır hava aşırı ısındı tuzu azalttım soda bile içmedim 2-3 litre su içiyorum ama yine de akşamları davul gibi yürüyüş de yapıyorum az çok
Bbsraa Nazanesila normal. Yürüyüş yapmak lazım çok iyi geliyor şişlik iniyor kan akışı sağlandığı için. Yükseğe köy ayakalrini soğuk suda beklet bol su iç tuzu azalt tamamen bırakmak da ödem yapıyormuş. Çok ayakta sabit kalma
Hhabibe Ben 32.haftamdayım ayaklarım aşırı şiş ve ağrıyor bende endişelenmeye başladım hem kramp giriyor hem ayaklarım davul gibi bide bacaklarım ağrıyor 😒
Nazanesila Hhabibe canim benm iki gundurr iste aşırı bi şekilde ayakları şişti bacak kramplarmda oluyodu doktrm ilac verdi azaldi bayagi ama smdide sürekli yan uyudum icin ustune uyumusum bacaqm resmen uyusuo
Hhabibe Ben daha 32.hafta da böyleyim ilerleyen haftalarda daha kötü olur diye korkuyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Nazanesila Belmaaa valla ben kac kere sordyysm ilk aylarmda doktorm tuzu brak suyu coqalt diodu ama ikisinide yapiorm yine oluyo
Belmaaa Nazanesila ben dün akşam 2.5 km yürüdüm gün içinde de ilk kez 3 litre suyu geçtim akşam da ayaklarımı yükseğe koydum gerçekten daha az şişlik oldu
Nazanesila Belmaaa ya ben 37 oldm artk cok yuruyemiorm bebek iyice asaqi inmiş sanırm bacak aram beni olduruyo yürüyünce yatakta donemiorm bile