Anneolmayahasret Gamzecam ahh guzel kardesim insallah guzelnsonuc alirsin sende🤲haşaa isyan etmek ne haddime buna sükur dedik hep dert verip derman aratmasin rabbim.. yuzumuz guler insallah en yakin zamanda bi mucize gerceklesir🤲🤲hepimiz icin insallah
Gamzecam Anneolmayahasret inşallah canım amin 🙏 pes etme senin gibi olup iki 3 ay sonra hamile kalanlar var Bi kere olduysa bidaha olur doktor kontrolü altında devam edin ben inanıyorum kurban bayramına kadar sen hamile kalicaksin inşallah içime doğdu birde Rabbım çifte bayram yapmanı nasip etsin inşallah 🙏 🥰
Anneolmayahasret Gamzecam yaa yuzumde tebessum ettirdin yaa allah ta seni guldursun insallah💜💜 insallah kuzum insallah🤲🤲
Yvzslm Anneolmayahasret Rabbimizin sayamayacağımız kadar kapısı var. Sabrın mükafatını elbette alacaksın,hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatları kavuşacaksın. Rabbim Hayy’dır, Semi’dir. Seni duyacak ve sana yeniden hayat verecektir.
Kbraergl_1 Anneolmayahasret canım benim yazını okurken boğazım düğümlendi suanda ezan okunuyor İçden diliyorum rabbim kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
Anneolmayahasret Kbraergl_1 girl_boy_annesi Eselma allah razi olsun kardesim adım çilem🤲 Bebeannesi Angel000 Wmehtap Nesli-Emin Wonderanne amin canm allah razi olsun kuzeninde bu mutlu haberi alir insallah. Baktirdik canim sadece gebelikte hap kullaniyorum hapla dusecek seviyede💜 Cook ca amiin 🤲Rabbbim hepinizden razi olsun kardesimlerim. Cok duygulandirdiniz beni rabbim sizlerinde ne muradi varsa aratmadan nasip eylesin insallah her sey gonlunuzce olsun. Allaha emanet olun insallah💕💕💕💕💕
Gmsy1 Anneolmayahasret İbrahim süresinin 39. Ayeti 4 defa okunduktan sonra 1 tanede Meryem süresi inşallah gönlünce olur 🌼
girl_boy_annesi Anneolmayahasret Rabbim seni bu ramazanı şerif hürmetine Anne olmayı nasip etsin hem de inşaallah kendiliğinden olsun 🤲🏻🤲🏻
Eselma Anneolmayahasret Canım kardeşim.. okudum hikayeni çok duygulandım. Rabbim şu ramazanın son günü hürmetine sana ve tüm evlat isteyenlere en kolayıyla, hayırlısıyla ve teziyle lutfetsin.. hz.Zekeriya ' nın duasını dilinden düşürme. İnşallah ismini söyle. Duamda seni de geçireceğim Allah a emanet ol kardeşim. Güzel haberlerini almak ümidiyle☺
Bebeannesi Anneolmayahasret canım o kadar çok üzüldüm ki Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah yani sıra sana da tabi bir umut var bence sakın umudunu kaybetme inşallah senin de mucizen bir gün gelecek
Angel000 Anneolmayahasret Rabbim şu mübarek günlerin gecelerin yüzü suyu hürmetine sana en kısa zamanda o duyguyu tattırsın inşallah.Rabbim geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur sabret kardeşim sakın isyan etme Allah’a emanet
Wmehtap Rabbim hayırlı zamanda inşallah kucaginizi doldurmayı nasip etsin o duyguyu tadin insallah🤲🤲🤲
Wonderanne Anneolmayahasret Allah en doğru zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşaAllah size de çok zordur etrafımda gördüğüm birkaç kişiden biliyorum Allah’a siginin Allah’a güvenin biraz da çocuğa odaklanmsyin akışına bırakın kafa rahatken oluyor bu işler bizde öyle oldu cunki Allah sağlık sıhhat versin tiroidinize falan baktirdiniz mi daha önce çünkü bir kuzenim evkeneli 3 yılı geçti hasimato sendromundan dolayı bebeği olmuyor tiroid tedavisi görüyor şu an
ikizannesi2985 Anneolmayahasret çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm😢 Allah ım dilerim tez zamanda nasip eder yine. Salatı tefriciye okun 4444 defa. Her murada devadır. Ben de artık olmayacak dediğim zaman okudum ve 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok etkili bi duadır. Bazen tıbbın bittiği yerde dualar hızır gibi yetişir.
Asnb Çok üzüldüm canım benim evladın melek olup gitti,her hayırda bir şer her şerde iki hayır vardır derler demekki hayırlısı buymuş Rabbim sana hayırlı evlatlar versin inşallah bu aziz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine🙏🏻🙏🏻
Tugra19 Anneolmayahasret Allahım bu mübarek günün hatırına sana ve isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Zeyzeyka Anneolmayahasret Rabbim bu güzel günler hürmetine sağlıklı bir evlat nasip etsin size tez vakitte, çokça tevekkül et canım asla vazgeçme dene her yolu ❤️