Ozlemkubra cuksbon bugün aldıık elele markası ranger modelini. Mido modeline bakmaya gitmiştim hafif diye ama konfor olarak bu daha rahattı uyku pozisyonu falan daha iyiydi bunda karar verdik
ozelecem Kraft roll travel kullanan var acaba ya da duyan iyi mi puseti ile birlikte olanlar daha kullanışlı oluyor diyorlar direk puseti takıyorsunuz yer de kaplamıyor
ffckizannesi Bende kraft lima travel sistem aldm e bebekten 2150 liraya. Daha gelmedi yaa kraft time begeniyordum bu onun bir üstü birbirine zaten cok benziyorlar
ffckizannesi Abimde arabasini satiyordu onlar baston aldilar cocuk hic binmedi desek arabasina yeridir. İsterseniz fotograf ve fiyat paylaşımı yapabilirim
ffckizannesi Miray123 kraft twist 2 alirken kumaslari anti bakteriyel diye aldilar 850 tl ye veriyorlar
KYB88 D3ryaoz henüz kullanmadık ama çok kaliteli bir ürün. Ben katlanması çok kolay olduğu için aldım. Ağır bir araba ama çok yer kaplamıyor. Diğer arabalara göre de içi daha geniş.
Gunesazra Bagi easyfold aldım kullananlar çok memnundu ben bi kaç ay önce 1600tl almıştım 2600olmuş 😔