MerveAkty Baby care BC 30 du galiba bende 1300 tl ye aldim cok hafif kulanımı katlaması vs kendim katladim orda kolayca alt sepeti fermuarliydi ben beğendim. 😊
KYB88 D3ryaoz henüz kullanmadık ama çok kaliteli bir ürün. Ben katlanması çok kolay olduğu için aldım. Ağır bir araba ama çok yer kaplamıyor. Diğer arabalara göre de içi daha geniş.
Gizemito Nrgl_cntrk Gidip görerek aldık o nedenle zaten beğenmiştik yani 😊 Yorumları çok iyi baya fonksiyonlu araştırırsanız görürsünüz zaten şikayet pek yok ürün hakkında.
Fesal Nesslihan araba ve araba aksesuarlarına ebebeğin sayfasında yazıyor zaten %20 zam gelecekmiş baya fazla
DamlaNur29 Nrgl_cntrk gayet güzel canım kalitesi şürüş yerinde bi düğme var ona basıyorum direkt kapanıyor port bebe ile birlijte türk malı zaten yerli yani
GokAnne Elele allroad aldık bizde, markalar paylaşıyor gümrük vergisi geliyormuş bebek arabaları ve aksesuarlarına alacakların bilgisi olsun kızlar fiyatlar artacak
Fesal Nesslihan rica ederim bide stokta olanlar satılıyormuş hızlı olmakta fayda var :) bende daha almadım karar da veremedim inşallah iyi bişey buluruz