denizers Pihtilasma sorunum var ve doktorum hamilelik düşündüğümde coraspirin başla dedi,hamilelik öncesi kullanıp hamile kalan var mi.acaba ?
nil_sugra denizers pıhtılaşma sorunun varsa eğer bunu hamile kalmadan önce çözmelisin canım. Bende 2 düşükten sonra çıkmıştı ama doktor öncesinde bunu tedavi etmem hakkında bilgi vermedi. 3.gebeliğimde iğne kullanmaya başladım ve iğne yetmeyince ek olarak coraspin verdi doktor. 28 haftalık erken doğum yaptım. Sonuç olarak anladım ki bu iş sadece gebelikte kullanılan iğne ve coraspin le olacak iş değilmiş. Ekim ayında başladığım bitkisel tedaviyle kandaki plt değerimi 480′lerden normal seviyeye düşürdüm çok şükür. Şimdi 4.gebeliğim 2q haftamız bitiyor hamdolsun ve sadece limon kullanıyorum. Pıhtılaşma sorunum ortadan kalktı yani..!
nil_sugra denizers bu arada pıhtılaşma sorunu hamile kalmaya engel değil canım. 6.haftadan sonra bebeğe kan akışı olmadığı için düşük oluyor
Gldn7 denizers canım bn kullanıyorım bebegin kalp atısını duyduktan sonra dr verdi suan 24deyim 36kfr kullanıcam
Meryemcez denizers ben kullanıyorum canım daha önce 1 düşük ve 2 kimyasal gebelik geçirdim sadece 2 genimde heterozigot çıktı 4.kez hamileyim hamile kalmadan önce coaspirine başladım hamile olduğumu öğrendiğim anda iğneye başladık ilk defa kalp atışı duyabildim bebeğim ilk defa bu kadar ilerledik şükürler olsun 12+0 olduk inşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur 🤲
denizers nil_sugra Plt değerimi.hic bilmiyorum canım benim tek.gen de heterizigot var sadece,aslında pihtilasma olarak bile görmedi doktorum ama demek ki iki kayip var bı sorun var dedi,nasıl bir bitkisel tedavi uyguladın canım,
Anneolmayahasret nil_sugra canm.bitkisel tedavi ne tam olarak bendede var pihtilasma bebegimi kaybettim yardimci olurmusun
denizers nil_sugra canım çok geçmiş olsun ,Benim.de iki kayip var canım bir de kimyasal gebelik,hep kalp durması oluyor ben de,coraspirin kullanmalı mıyım şu an hamilelik için,bir de limonu nasıl kullanıyorsun canım ,çok teşekkür ederim
rabiass nil_sugra canım bnm iki kaybım var şu an 4+4 gebeyim. Heterozigot vardı bnde oksapar kan sulandirici iğne verdi. Coraspirin kullanmakta zorunda mıyım acaba bı bilgin var mı 🤔 İğne yeterli değil mi yani 🤔
nil_sugra denizers ben Ekim ayında 21 gün çobançökerten otu kullandım. Bu arada 1 limonu 1 sürahi suya dilimleyip gün içinde o suyu içtim hep. Sonra 1 hafta ara verdim ve limonlu suya devam ettim. Gebeliğimi başından beri limona devam ediyorum. Sadece artık günde 1 bardak suya yarım limon sıkıp içiyorum. Bazen 1 limona çıkabiliyorum. Geçen hafta detaylıya girdim ve hamdolsun herşey çok iyiydi bu sefer
nil_sugra denizers şöyle anlatayım sana. Bu gendeki olay kandaki pıhtılaşma seviyesini gösterir. Hasta ameliyata girmeden önce mavi tüple kan alınır ve buna INR değeri denir. Bu kandaki pıhtılaşma seviyesinin bilgisini verir. Sağlık ocağına gittiğinde ise hemoglobin tahlili değerlerinde plt oranı vardır. Bu da pıhtılaşma oranını gösterir. Yani hepsi aynıdır.
denizers nil_sugra çok sevindim.canim ,🙏☺️darısı başıma ,şimdi baktım sonuclarima plt genelde 215 ile 260 larda çıkmış genelde, sınır 400 falan yaziyordu
Kubra-mucize26 nil_sugra merhaba size birşey sormak istiyorum benim INR değerim 0,98 çıkmış Aptt 29,1 PT 13,2 bebegimin kalbi durdu patoloji birde bu sonuçlar çıktı var mı pıhtılaşma acaba hemoglobin 11,6 Cıktı
nil_sugra denizers senin değerin çok iyi canım zaten doktorunda bunu söylemiş belli ki tedbir amaçlı iç demiş. Limon en iyi kan sulandırıcır bunu unutma. Üstelik en iyi c vitamini kaynağından biridir
nil_sugra Anneolmayahasret canım 2 yorum yukarıya yazdım oradan bakabilirsin. Bu arada unutmadan kan sulanırken kanın kalitesini artırmakta en önemli konu. Ben ciğer, et yemiştim düzenli. Birde her gün kırmızı pancar ve şalgam sıkıp bir bardak suyunu içtim. Yada salata yapıp yedim
denizers nil_sugra çok saol canim beni o kadar güzel bilgilendirdin ki☺️🙏hemen limonlu su yapıyorum ,☺️coraspirin sonra kullanırım artik
Anneolmayahasret nil_sugra ss aldim canim insallah bende deniycem cok saol darisi bizlere olsun inslalah saglikli bi sekilde
Guullll denizers cnm coraspirin rahim duvarına bir etki edio demişti doktorum tam hatırlayamadım şuanda, ama bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. Doktorunuza danışmadan çok fazla şeyde içmeyin. Mesela sağlık ocağı doktoru bana tansiyondan dolayı limon suyu iyi gelir demişti, sonrada coraspirin içtiğimi duyunca vazgeçti. Allah vermesin ani bir kanamaya sebep olabiliriz diyip, doktoruma danışmamı istemişti.
denizers nil_sugra çok teşekkür ederim.canim benim ,inşallah🥰🙏meleginle sağlıklı günler canimmmm ,🥰💕🙏
nil_sugra Anneolmayahasret hepimiz kendimizi, bedenimizi tanımalıyız. Hastalıklarımız nedir bunu bilip ona göre hareket etmeliyiz ki doktorlara daha az iş düşsün..! Sende kendini tanı öncelikle. Sana neler dokunur, kanındaki vitaminlerin hangisi eksik hangisi fazla, kan seviyen nedir bunları çok iyi öğrenmelisin. Bedendeki eksik kan ve vitamin bizi her zaman hastalıklara karşı savunmasız tutar..! Aile hekimleri bunun için gayet iyi. Düzenli kan vererek hem mini check-UP yaptırmış olursun hemde hastaneye gitme sıklığın en aza iner canım ❤️
Merryy denizers daha önce iki kaybım oldu canım hamile kalmadan önce corasprine başladım o ay kalınca devam ettim ekstra olarak iğneye başladım 36. Haftamda doktorum bıraktırdı ikisini