BirVeraAnnesi35 sudeeyaman bende ikisi arasında kalmıştım reflü yatağı aldım iyikide reflü yatağı almışım sağlığı açısından çok iyi oldu kusması vs olmadı hiç kussa bile boğulma riskini azaltıyor reflü konusundada dr tavsiyesiyle almıştımm
Selinbugra sudeeyaman benim bebeğim 3 ay kullndı reflü yatağını o hariç bi yerde yatıramıyordum boğazına su gelip boğuluyordu o çok işe yarıyor
Makbus ikisi bir arada olan alacaktım ama babynest küçük geldi gözüme sade reflü yatagi sipariş ettim o mutlaka olmalı diyenler çoğunlukta idi
sudeeyaman Makbus bende reflü yatağı alcak gibiyim tek aklıma takılan yatakta çok yer kaplar mı babyneste göre hiç görmedim çünkü nasıl diye hep resimlerden görüyorum
sudeeyaman BirVeraAnnesi35 yatakta falan çok yer kaplıyor mu yanımıza yatırsak geniş geliyor hep gözüme malum dışarı çöküp görüp alamıyorum sipariş etcem çok kararsız kaldım
BirVeraAnnesi35 sudeeyaman yok canm babynestler daha büyük oluyo yer kaplıyo ama reflü yatağı okadar büyük değil
Makbus sudeeyaman babynest daha çok yer kaplıyor ama iç olarak küçük . Reflü yatagi çok yer kaplanıyor hemde boyut olarak 5-6 aya kadar kulaniyor Muş. Şuan onu aldık bakalım daha gelmedi
melindam sudeeyaman Babynest Daha Büyük Reflü yatağı Daha Küçük Benn aldım Reflü yatağı Babynezt Çok Kullanışlı Değil Dedi Herkes
Tugce_S Reflü yatağı hem sağlık açıcısından daha iyi boyutu da o kadar büyük değil hemen hemen aynı diyebilirim
Asel21 sudeeyaman bir tane reflü yatağı aldım bir de babynest alacağım ben gurbette olduğum için doğum için memleketime geldim beşik falan imkansız olduğu içinde babynest almak zorundayım
Merve_fatih İkisi de var bizde canım, reflü yatağını biz almıştık babynest de hediye geldi ikisi de kullanışlı diye okudum yorunlarda. Bakicaz artık 😇
begumseker sudeeyaman bence reflü yatağı çok gerekli. 3 aylık bebeğim hala kullanıyorum iyi ki almışım yani
Mom9272 Meral-5866 babynest.com dan canim indirimde vardı en son bayramdan sonra elime ulasır dediler beklıyorum bakalm🙈
Meral-5866 Mom9272 canım aldıgın zMan memnun kalırsan buraya yine yazarmısın memnun kaldım tavsiye ederim diye 😉çok teşekkür ederim