yuksell07 bende 9 aralikta 6 haftalik dusuk yaptim sagliksiz gebelik denildi derken 10 martta yine hamile kaldim yine dustu 5 haftalikken bu ay korubmadim aklimda bebek yoktu simdi yine hamileyim 4+3 gun olduk cok cok yeni gebeligim daha inss sonuna kadar gideriz bu kez sizlerin yazilariniz okuyunca icme bi umut doldu🤲🏻
Btm571 Bebegimin kalbi atmiyordu 7ci haftamda düşük yaptım doktor bir ay ara verin ondan sonra gebe kalabilirsin dedi ama ben 4 ay sonra gebe kaldım çok şükür ☺️
Sanslikedi17 Btm571 bende ocakta 7.haftada kalbi durdu ve adetimin geçikmesini bekliyorum beta hcg için aynı şeyleri yaşamışız 😇
Sanslikedi17 HappyMom bence benim vücuduma göre yorumlamam gerekirse bütün testleri yapıp eksik olan tüm değerleri normalin biraz üstüne taşıdıktan sonra tekrardan hamile kalınmalı ki sağlıklı bir gebelik oluşsun. Bebeğin sağlığı kadar sizinkide önemli gebeliğin güzel bir şekilde tamamlanabilmesi için.
Btm571 Sanslikedi17 öylemi inşallah bu ay güzel haberler alırsınız sağlıkla kucağımiza aliriz bebislerimizi😍😍
ozgei Subat ayinda ilk gebeligimde gelisim durdu kalp atisi da yoktu kurtaj oldum 8. Haftaya gittigimde 6. Haftada kalmisti. 2 adet korunmak yeterli dedi, 3. Ay gebe kaldım insallah kucagima sağlıkla almayi nasip eder Allah
GizemAykut HappyMom Ekim ayında 18 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim doktorum 3 ay korunmami söyledi ama ben ilk adetten sonra korunmayı bıraktım ve 5 ay sonra hamile olduğumu oğrendim şuan 16 haftalık hamileyim 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
DenizEnsar GizemAykut 18 haftalık baya büyükmüş Allah sabır versin cinsiyet belli miydi ve nasıl aldılar normal doğum gibi mi kürtaj mi 😥 Bu bebeğinizi Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla 🤲🏻
Esra_emrertunc GizemAykut ayıp olmazsa 18 haftalıkken kalbi durdu kaybettim dediniz ya ameliyatla mı alıyorlar nasıl alıyorlar bebeği?
Nazli34 Berfin_kycn banada doktorum 2 ay korunun dedi ama çevremdekiler düşükten sonraki ilk adetten sonra hamile kalma ihtimali daha fazla diyince bizde sadece 1 ay beklemiş olduk. Nasip bakalım :)
Btl-88 düşükten sonra hiç beklemeyin ben hemen kaldım hamile öncekinde 3 ay denemiştim bunda hemen oldu daha kolay oluyo hiç beklemeyin derim 😉
mirayulusoy İlk gebeliğim kimyasal gebelik oldu ve 6. haftada düştü, düşükten sonra bir kez adet oldum ve yine 6 haftalık gebeyim, endişeleniyorum ama çok şükür kanamam yok, haftaya miniğimin kalp atışlarını da duyarsak içimiz rahatlayacak 🥰
yigitalpinannesi40 HappyMom İlk gebeliğim de kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum doktor 3 - 6 ay arası kesinlikle hamile kalma demişti tam 7 ay sonra hamile kaldım
Ipeknur 3 gün önce 6 haftalık ilk bebeğim düştü, yeniden denemeye korkuyorum, inşallah bana da nasip olur.
CeyhunMelikeMislina Berfin_kycn canım merhaba kimyasal düşük belirtin neydi acaba ve nasıl gerçekleşti
mirayulusoy CeyhunMelikeMislina kanamam vardı, lekelenme şeklinde değil baya kanamaydı, ilaçlara iğnelere rağmen kesilmesi ve ultrasonda da kese görünmüyordu, iki gün ara ile yapılan kanda beta-hcg testi ile düştüğünü gördük
Sanslikedi17 CeyhunMelikeMislina bende kimyasal düşük yaptım 5.haftaydı adet sancısı kadar sancıların oluyor ve benim yarım gün sonra kanamam başlamıştı
Gunesazra 8 ay sonra hamile kaldım kürtaj sonrası minimal yapışıklık olabilir diye hsg çektirdim ve açıldı o ay hamile kaldım kürtajdan uzun süre hamile kalamayan ve adetleri düzelemeyenlere hsg çektirmeyi öneririrm🌸