HappyMom Merhaba Annelerimiz 🥰 💕 Düşük Nedir? 💕 Düşük Sebepleri Nelerdir? 💕 Düşükten Sonra Hemen Hamile Kalınır mı? 💕 Düşükten Sonra Hamile Kalmanın Riskleri Bulunur mu? 💕 Düşükten Sonra Hamile Kalınmamasını Gerektiren Durumlar Var mı? Konu başlıklarına ve detaylarına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 💁🏼♀️ https://www.mutluanneleriz.com/saglik/dusuk-sonrasi-ne-zaman-hamile-kalinabilir/ Yazımızı okuduktan sonra konu hakkında konuşup, birbirimize destek olalım mı?🥰
Berfin_kycn HappyMom ben bi kimyasal gebelik geçirdim doktorum sakınca yok dedi ve bir kere adet gördükten sonra gebe kaldm😍
atescan27 HappyMom bende düşük yaptım 5 ay önce sonra cok arastırdım düştükten sonra 4 ay içinde hamile kalanlar %72 doğum gerçekleşiyor 4 aydan sonra sı %30 daydı
4114eb HappyMom 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 1 ay korunma verdi nisanda korundum bu ay korunmadım inşallah hamileyimdir ve isteyen herkese nasip olsun
Nazli34 Berfin_kycn banada doktorum 2 ay korunun dedi ama çevremdekiler düşükten sonraki ilk adetten sonra hamile kalma ihtimali daha fazla diyince bizde sadece 1 ay beklemiş olduk. Nasip bakalım :)
CeyhunMelikeMislina Berfin_kycn canım merhaba kimyasal düşük belirtin neydi acaba ve nasıl gerçekleşti
Dilanidem Berfin_kycn düşükten ne kadar süre sonra regl oldunuz bnde nisanın 9 unda düşük yaptım 40 gün sonra regl oldum şuan 6 cı günüm fakat lekelenmeler devam ediyo ovülasyon testim var 5 adet 27 si yumurtlama görünüyo emin olamadım yumurtlama çok erken değilmi acaba
TubaEngn 3 ay önce ilk gebeliğimi düşük ile sonlandı. 🥺 🙏Şükür Dün 5+6 haftalık 🤰 olduğumu öğrendim. Dr.um 1.Ay dinlenmen yeterli demişti.
Cemos_habes Ocak ayında bebeğimin kalbi durdu kurtaj oldum marta hamile kaldım 10+2 de ikizlerime hamileyim çok şükür
MutluAnnnecik 6 haftalıkken bebegim düştü zaten gelişmediği için kürtaj olmamıştım doktorum sakin korunma dedi düştükten sonra hiç adet olmadan gebe kaldım düşüğün pesi çocuktur derler herkese nasip olur inşaallah 😍
Merveclkts MutluAnnnecik MutluAnnnecik adet olmadan gebe kaldınız ya kaç haftalık olduğunuz neye göre hesaplandı
Ozlemcyln MutluAnnnecik bende ilk hamileliğimi 6 haftalıkken düşük yaptım düşük yaptıktan 20 gün sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim şuan 33+ haftalık oldu oğlum gün sayıyoruz az kaldı kavuşmamıza 😊
Ceylang MutluAnnnecik düşüğün pesi cocuktur derken canim garip geldi dedigin söz ama insallah hayırlı evlat versin rabbim 😇
aminegunes24 Benim de 2 aylıkken karnımda öldü kürtaj oldum sonra kürtajdan 2 ay sonra da hamile kaldım bi kızım oldu çok şükür şuan 24+2 oğlumu bekliyorum isteyen herkese rabbim nasip etsin
Fasulyecim HappyMom ocak 13 de kimyasal genelik sonucu düşük yaşadım aynı ayın 17 sinde adet oldum şubatta da hamile olduğumu öğrendim çok şükür şimdi üç ayı bitirdim bir kızım olacak inşallah
MutluAnnnecik Merveclkts doktorum düşük kanaması azaldığı vakit o adet kanamasıdır artik demişti ona gore hesapladık
Asra65 Merveclkts düşük kanamasını son adet tarihi diye hesaplıyorlar bende de oldu kimyasal gebelik yaşadım sonrasında adet gormeden hamile kaldım doktorum öyle hesapladı
[silindi] Merveclkts tamam düşük kanaması geçicek 1 hafta sonra o iş olur hamile kalırsın veya diğer adet günün başlamadan hamile kalırsın muhtemel , çünkü bazı kadınlarda adetten önce yumurtlama olur bazı kadınlarda adetten sonra yumurtlama olur aslında yumurtlama testi alıp takip edebilirsin 👍🏻
Sehermete Geçen sene aralık ayın da 3 aylık bebeğimin kalbi durduğundan dolayı kürtaj oldum doktorum 1 ay korun dedi kanamam vardı zaten 20 günden fazla rahim dinlensin diye hemen yapmak istemedim mart ayında evlat sahibi olmak istedim rabbim nasip etti 🤲 8+5 günlük olduk