grmz31 çok teşekkür ederim🌸 Bugün 12+0 ve 11+5 olduk çok şükür 🌹 Bütün hastaneleri pandemi yapmaları saçma olmuş. Burada ilçeler felan iki tane varsa birini yapıyorlar ama bir tane varsa yapmıyorlar, direk merkeze gönderiyorlar ambulanslarla. Ben baya dişimi sıktım ha geçti geçecek diye. Çünkü kustukça rahatlıyordum kısa bir süre. Hastane gitmeye karar verrdiğimde zaten tansiyonum oynamıştı terlemeye bile başlamıştım boncuk boncuk. Hastane de baktılar tansiyonum çıkmış. Zaten doktor yüzüme bakınca betin bezin atmış senin nasıl durdun bunca saat demişti. Sadece bulantı için serum verildi daha sonra baş ağrım geçmeyince parol da verdiler ama anlık rahatlama oldu bende. Serumlar bitince az buçuk devam etti o da aç olduğum için 😀 Bende aynı prilamla zor ayakta duruyordum piyasada bulunmadığını öğrendiğimdeb beri kendimce bırakmaya başladım. İki doz içiyorum normalde yatmadan. Bir gece içmedim, ertesi gece 1 doz içtim. İnanın bulantım olmadı sadece akşama doğru oldu onda da bir kere kusuyordum tamam. Formülü de sık sık az az yemek. Midem aç kaldıkça bulantım baş dönmesi ve kusmam başlıyor. Dünkü doktor da öyle dedi.