grmz31 Arkadaşlar doktora bulantı ve mide yanması için gittim bana prillam dr yi günde 3 e arttır ama gaviscon için sonraya bırakalım dedi şurup vermedi belkide yoğun enfeksiyon sende bulantı yapıyordur dedi toz bi ilaç verdi böyle birşey yaşayan oldu mu?
Tugceecikk grmz31 bendede çıktı enfeksiyon 16. Haftaya gircem hala kusuyorum antibyk içiyorm inş geçer enfeksyn
Mrwemn grmz31 bana hersey verildi malesef igne kullandim fitil kullandim hap kullandim tek kullanimlik toz kullandim gecti mi derseniz hayir hala gecmedi :(
Wonderanne grmz31 idrar yolu bulantı yapar safra taşı bulantı yapar migren bulantı yapar büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu yapıyordur canım bol bol su iç enfeksiyonu atmak için
Merve123_ Antıbıyotik vermişti benim 14 tü bol bol su iç birde yaglı baharatlı şeyler tüketmemeye bakın bu aralar
Betuloz Bende hem enfeksiyon hem kum döküyormuşum bende de çok bulantı yapıyordu limonlu su içtim hep rahatladım hem enfeksiyona iyi geldi hem kumu rahat döktüm
Ebrdef grmz31 banada enfeksiyon bulantı yapar demişti tahlil yaptı temiz çıktı yani tek sebebi hormonlarmıs 😔 çekicez mecbur
grmz31 Ebrdef bende yoğum çıktı işte acaba ondan mı diye düşünüyorum çıkmaması daha iyi inşallah kısa sürede biter