BirVeraAnnesi35 Zeynep63 cidden inanıyor musunuz böyle şeylere🤦🏼♀️ Erkek evlat sahibi olmak istemenizi en az kız bebek isteyenler kadar normal karşılıyorum olabilir yani kız istiyorum diyene ne güzel derken erkek istiyorum diyene bu devirde kaldı mı bu kafalar diyorlar herkes kız kadar erkek de isteyebilir fakaaat bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmayın bırakın Allah size ne nasip edecekse onu bekleyinn
naslicanbal Zeynep63 bunu sormuş olmanıza inanamıyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 cinsiyeti kromozomlar belirler sizin yan yatmanız çamura batmanız değil 😆😆😆
Sunny Dilara8228 iki oğlanın üstüne bir çiçek de ne güzel oluuuur🌸 ben her türlü okeyim kız da olur erkek de😂
Dilara8228 Sunny Enfes olur valla 🌸 İnsan her iki meyveden tatmak istiyor kiz olsaydida erkek isterdim .
Sunny elcinsadem kızın tarifi mi😁 kızın tarifi bende var ama gizliyorum söylemiyorum kimseye annanem 5kız doğurmuş ondan aldım tarifi😂
SerdaRaysel Tugce1803 aminnnnn inşallah canım inşallah haftaya duyarsın tabiki hemde kulağını çınlatır annesi 😍
Sevcandumaan Zeynep63 bence bu tür kulaktan duyma laflara inanamayın . Şubat ayında bir defa birlikteliğimiz oldu ben ailemin yanına gitmiştim çünkü o bir defa olan ilişkimizde hamile kaldım gününe kadar biliyorum 😂 Ve oğlum olcak
Ozlmmoz Zeynep63 valla canım çoğu kişi dalga geçmiş ama ben insanlarla dalga geçmeyi de geçeni de hiç sevmiyorum !! Herşey nasip önceliğin dua olmalı Rabbim gönlüne göre versin inşallah ama duyduğuma göre yumurtlama günü tek seferlik ilişkiyle hamile kalırsan bebegin erkek olma olasılığı daha çok bide çoğu kişi saga dönüp biraz bekleyin falan diyor ben nasiibe inananlardanim inşallah sağlıklı bi oğlun olur 😊
Mrvkckk Zeynep63 Allahım erkek cocuktan kız çocuktan önce akıl fikir versin herkese. Toplumun buna daha cok ihtiyacın var anlaşılan. 5 kere boşalsın canım eşin sende sababa kadar amuda kalk. Üçüz erkek olur.
Nilaykarina Mrvkckk kız bişey sormuş bilinçli olmayabilir yanlış olabilir, doğrusunu anlatamak yerine insanı neden tersliyorsunuz bu ne mutsuzluk anlayamıyorum, erkek erkeğe bu acımasızlığı yapmıyordur kadının kadına kötü davrandığı kadar
Elifeminask Zeynep63 canm boyle seýlere inanma bnun hc bir mantikli aciklaması yok spermde yer alan x vey kromozomları ile cinsiyet belli olur. Öyle birséy olsaydı eğer erkek çocgu bulmak icin 5 cock yapanlar olmazdı. Yada kız cocuk icin didinenler olmzdi, teknigi uygularlardı… oyle bsey yok.
Hanifee1273 Bahar2622 evet bunu bende okumuştum ama doğruluk payının olduğunu düşünüyorum çünkü planlama yapan yerler var ,yumurtlama zamanını takip ettiriyorlar tutturma yüzdelikleri de baya yüksek . Tabi ne gelirse Allahtan ama bilimsel olarak bunun da yüksek olduğunu düşünüyorum