Dilara8228 Sunny Yok kiz valla kiz çok istiyor ilk oğlumda hep kiz dediler doğuma yakin erkek oldu adam ağladı kızı olmuyor diye 😂
zeyzey95 Zeynep63 canım adetin düzenliyse bugün yumurtlaman olur yani bu 5 günü falan değerlendir. Erkek çocuk için de öyle bişey yok
Sunny Dilara8228 iki oğlanın üstüne bir çiçek de ne güzel oluuuur🌸 ben her türlü okeyim kız da olur erkek de😂
1tinybean Zeynep63 insanların aklıyla dalga geçiyorlar resmen 😅 Allah’tan önce sağlıklısını ve hayırlısını dilemek lazım …
busra1708 Zeynep63 bence bunun doğruluk payı yok. Benim de bebeğim erkek olacak nasipse ve bunların hiçbirini yapmadım.
Tugce1803 SerdaRaysel gittim bebek 6+0 çıktı ama ben 6+6 yım. Kalp atışını duyamadık ama gördük fakat kalp atışı yavaşmış. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Proluton yarım vuruldum progestan devam dedi
Tugce1803 SerdaRaysel belki 6+0 olduğu için duyamadık sadece gördük🤷🏻♀️Hayırlısı olsun inşallah 2 hafta sonra haftasını yakalamış kalbi gümbür gümbür atan bebişimizi görürüz❤️🤲🏻
SerdaRaysel Tugce1803 aminnnnn inşallah canım inşallah haftaya duyarsın tabiki hemde kulağını çınlatır annesi 😍
elcinsadem 1Anne_ yalnız eksik bir tarif olmuş biraz da kekik ve bul biber yakarsan üzerine tadından yenmiyor 😂