Geceden şu saate kadar gözüme uyku girmedi kızlar kaçınmaktan mahvoldum meyve veya yemek adı yazmak istemezdim ama başına gelen oldu mı diye merak ettim kızlar akşam balık yedim gece yatmadan önce de biraz tuza batırıp erik yedim bikac tane acaba bunlar kaşıntı yapmış olabilir mi ?

KAsinti yapacak birşey yememiş gibi görünüyorsunuz aşırı yağlı salçalı
    Birşey olsaydi bir ihtimal vardı bence

Kubra_dmrr alerjik bir durumunuz yoksa hamilelikte kaşıntı yaşayanları çok duydum isterseniz bir doktora gidin hemen gitme vaktiniz yoksa suyla sirkeyi karıştırıp kaşınan yerlerinize sürün yada limon bunlar sizi rahatlatır

Zhdsngz acaba yediğim eriği tuza batırarak yedim ondan olmuş olabilir mi diye düşündüm 🤷🏻‍♀️

SevDin evet ben de duydum cildim kuru hamilelikten dolayı daha çok kurumaya Ve gerilemeye başladı ama normal kasıntılar oluyordu geçiyordu ama bu geceden beri geçmedi. Teşekkür ederim deneyeceğim 🙏🏻☺

Mervenazuur kan Ve demir ilacı içiyorum belki ondandır içtiğim kan ilacını aylardır kullanıyorum son 10 gündür mide bulantısı yaptı o da olabilir

Kubra_dmrr ılık bi duş al çok rahatlatıyor ben 3 gün kaşımtı çektim herkes normal deyince bişey yapmadım ama giderek arttı dr a gittim alerji olmuşum ilaç kullandım bugün bi bak artacakmı artarsa dr a git bence bide yemekten önce yediğin ya da vücuduna sürdüğün bişeyde alerji yapmış olabilir

hande123 evet bu akşama kadar bekleyeceğim geçmezse gideceğim artık teşekkür ederim canım