Tuba1997 Kızlar bebecikleriniz kaç kilo benim 29 hafta 4 günlük 1500 gr kilosu iyimi düşükmü yoksa kaç kilo doğar Doğumdan sonra ameliyat olabilir o yüzden biraz dirençli olsun istiyorum ne yemeliyim
Seter Bence gayet iyi benim 30+3 1724 tü ve önden giden bı bebeğim var zaten 30 haftalık bebek kilosu ne kadar olmalı yazdığınızda Google da çıkıyor ortalaması.
Mom9272 Mom_98 çok sık yapıyorsa doktoruna danış önce canım geçen hafta benimde bebeğim çok toplanıyordu sordum yalancı sancı vucut kendını doğuma hazırlıyor dedi ama ağrım falan olmamştı
Mom_98 Mom9272 benim de ağrım olmuyor hatta seni seni bu ne hal ne yapıyorsun içeride diyorum 😂 ben doktoruma hıçkırıyor dedim endişelendi hemen nst ye yolladı ellerim şişti dedim ortopediye gönderdi artık şikayet etmek istemiyorum sürekli beni bi yerlere yönlendiriyor
Mom_98 Mom9272 sadece bi yere toplanması değil de bide sağda bi yuvarlak solda bi yuvarlak oluyor çeşit çeşit şekiller 😂
Gamzedngdn Tuba1997 tam 29 haftada 1300 gramdı kızım haftasıyla uyumlu gidiyor demişti doktorum sona doğru toparlıyor bebiş merak etme zayıf değil
Tuba1997 Teşekkür ederim kızlar benimde karnım sert sürekli topluyor kendini bide bi kaç gün arayla ıslanıyorum çok az idrar mı kaçırıyorum bilmiyorum suyum mu geliyo anlamıyorum randevum 4haziranda gidince sorucam
Fnur1995 Sjsjdkskaa şeker yüklemesinde açlık şekerim normalin az üstünde tokluk normal çoktı ama bebeğim hep önden gidiyo sanırım genetik
Asumm Tuba1997 30+3 Dün gittim ben. 1500 gr 40 cm. Normal gidiyor dedi doktorum. Ne çok ufak, ne çok iri dedi. Senin ki de bence gayet normal.
hulya4627 28 haftada 1.200 dü şuan 32 sayılır bilmiyorum bende merak ediyorum bayramdan sonra gidicem