svmlanne Busetosunn allah yardımcın olsun canım bi an çnce bebeğini kollarına alırsın inşallah. Kaç gün kalacak küvezde kalacsk belli mi
Busetosunn svmlanne hayır pazartesi doğum olacak 34+0da doğduktan sonra belli olur sanırım. Ciğer geliştirici vurdukları için pazartesine kadar bekleyeceğiz
svmlanne Busetosunn bende 33+6yım benim de erken dogum riskim var aşırı baskı yapıyo doktorum 2 hafta bekler inşallah dedi😥
pamuk32 Busetosunn benm bebegm suyu bitmişti 36. Haftada doğum yaptım kilosu 2200 du kuvezde kalmadı verdiler bı gün önceden ciğer geliştirici yapmsti doktorum herşey yolundaydı yani. Umarm sende oyle olursun canm sağ saglm kavuş ins.
_2017 Korkma canim allah yardimcin olsun allah güc kuvvet versin sanada bebeginede 🤲🏻🤲🏻Bol bol ya Safi cek
bhtrolcay Busetosunn canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın uzun süre sağlık problemi olmadan yvruna kavuşursun inşallah.🤲🏽 Rabbim yardımcınız olsun,hiç merak etme tez vakitte kavuşursun zTen hemen hemen toparlanmış olur minik kuzucuk.❤️
Ydgrmry Busetosunn ahh canim uzulme moralli ol bende 34 hafta da hastaneye yattim az az suhum gelip acilmam oluyordu.tam 35.0 da dogum yaptim bebegim hem kuvezde kalmadi hem 3 kiloya yakin dogdu.insallah girmez kuveze bana da o igneden yaptilar.girse bile cok kalmaz insallah bir an once kucagina alirsin
Prenses001 Busetosunn Allah yardımcınız sun inşallah küveze hiç girmez benim arkadaşım 36 haftalık doğum 2500kg doğum yaptı küveze girmedi bebeği.
Sueda29 svmlanne amin canm 4 gun kaldi solunum skntsi yoktu tedbir amacli tuttular bebisimi sen nasilsn