Elifdemir_ Evet haziran anneleri sünnet ne zaman düşünüyorsunuz ? ben bi iki hafta sonra hemen yaptirmak istiyorum büyümeden ve cok sıcaklar olmadan
musti28 Elifdemir_ büyümeden yaptırın tavsiye ederim ben çok pişman oldum ilk oğlumda bekledim kıyamadım sonra psikolojik olarak atlatması kötü oldu aklı ermeden altında bezi varken yaptırın
Duygu76 Elifdemir_ kesinlikle yenidoğan sünneti öneriyorum. Biz de koyamadık bekledik biraz büyüsün dedik sonra biraz tombiş oldu bizim oğlan kestirdik en sonunda 7-8 aylıktı ama iyileşme sürecinde kilolu olduğu için pipisi gömüldü sanki sünnet olmamış gibi 🙄 korkuyorum bi daha sünnet olacak diye. Oyüzden hiç beklemeden kestirin
Elifdemir_ musti28 kesinlikle o yuzden erken yaptirmak istiyorum ama tek basima ustesindrn gelebilir miyim onu bilmiyorum
Aysiscim Ben de ilk haftalarda annem yanımdayken yaptırmak istiyorum. Hem çabuk iyileştiği için çocuğa da bana da zor olmaz 😊
Psikolog-anne Aygul01 ilk hafta yapıldığında hem acı hissiyatı olmadığı için bebek zorlanmıyor, hemde cilt hızlı değiştiği için çabuk iyileşiyor 6 ay zor olabilir. Bilginiz olsun 🤗
2nciminik Erken yaptırmak çok iyi oluyor 5bucuk aylık ti benimki çok rahat geçirdik. Ama keşke daha erken yaptırsaydım dedim hep. Çünkü daha küçükken acıyı daha az hissediyorlar. Aynen sıcaklar başlamadan yaptr ki yara çabuk kapansın
Elifdemir_ BuketBdk kac haftaliksiniz suan :) benim dogum gunum 4 haziran suan 36+2 yiz ama o gune nasip olur mu bilmiyorum normal gorunuyor suanda kasilmalarimda baslamis 80 100 arasiydi carsamba gunu
Aysiscim Elifdemir_ atlatırsın inş. Banu çiftçinin uygulaması varsa eğer orda bir video var yenidoğan sünnetiyle ilgili. Bir-iki günde hemen iyileşiyormuş. Bakımı çok kolaymış bence dert etmeyelim ☺️
2nciminik Elifdemir_ Hayr bezi açtıkça ağlıyordu. Kremini pansuman ini ozaman yapodum. Onun dışında bezi kapalıyken aglamiyordu
BuketBdk Elifdemir_ 36+5 günlüğüz bugün. Ama ben normal doğum yapamayacağımı farkettim. Doktorum muayene yaparken çok canım yandı yarıda bıraktı. O yüzden sezaryen olsun dedim :)