Betuul12 CananAkdag şuan benim çok hoşuma gidiyor böyle olması bazen çok sert yapıyor ama sürekli değil birde erken doğum riskim var inşAllah bende o haftaları görürüm de o duyguyu yaşarım 🤗
ElanrBlkc Betuul12 ah canım bi gün hareketsiz kalsın sen o korkuyu gör. Aslında normal bazen bebek hareket etmez bi kaç saat yani eder aslında ama sen hissetmezsin. Benim öyle oldu bi ara baya uZun saatler hareket etmedi ödümüz koptu. Demem o ki hareket iyidir 🙈
Senemgltkn Betuul12 ne kadar hareketli olursa kas gelişimi o kadar iyi düzgün olur. Anne karnında aktif olması çok iyi birşey 😊 hem sizde onu hissettikçe mutlu oluyorsunuzdur. Ben hiç dursun istemiyorum hep hareket etsin hep hissedeyim diyorum ☺️☺️
Betuul12 Senemgltkn aynen öyle hep hareketli olsun istiyorumm o böyle kıpırdadıkça içim huzurla doluyo görmeden sevdiren rabbime şükürler olsun 🤗😘
kedilervekaranfil Betuul12 Maşallah, biz de 29. haftadayız her gün bundan önceki hareketleri hiçbir şeymiş diyorum, çok güzel bir şey hareket etmesi ama ben de bu çocuk ne zaman uyuyor diye dertleniyorum 😄
Betuul12 Portredekitirtil kuzum daha küçük benim de o zman minik minik hareketleri vardi şimdi tekmeler hiç durmuyor 🤗
Portredekitirtil Betuul12 inşallah bizimkide hareketlenir yavaş yavaş. Bir de kızlar daha hareketli erkekler daha hareketsiz olurmuş diye duymuştum
Ozlmece22122 Betuul12 bende bitek benim oğlum böyle sanırdım suyu patlatacak nerdeyse çıldırıyor içerde 😁😁
Gamzedngdn Betuul12 hareketli bebek çok iyidir der doktorum bizde öyleyiz 20 haftadan beri 35 haftadayım geceleri beraber tepişiyoruz uyku yok 😂 tam dalıyorum bi tekme uyandırıyor 😂
Betuul12 Gamzedngdn ben uyurken bi iki kere yakaladım öyle hareketli halini sonra uyutmadı zaten şimdi gündüzleri maşAllahı var 🤗
1Anne_ Betuul12 inşallah 😂 16. Haftadan beri öyle sabırsızlıkla bekliyorum ki haraket etmesini artık kıskanmaya başlıyorum böyle post açanları🙈🙈😂 sağlıkla gelsinler ınş