AyeHakanKrk Susamtanesii https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/moje-cok-fonksiyonlu-desenli-reflu-yatagi-340056295?rcp_action=rcpProductClicked buradan bakabilirsin dediğim ürüne
GlahBilgiliPelit Susamtanesii bende aldım cnm faydalı gibi duruyor 🙂 benim aldığım babyjem marka kafa kısmı da yuvarlak kafa düZleşmesin diye 🙂 110 tl di internette
GlahBilgiliPelit Susamtanesii yok tatlım ben trendyola gelmişti ordan sipariş verdim. 24 saate kargoya verdiler 🙂
SibelAlp7 Kızlar bu aldığınız reflü yastıkları kiraz çekirdekli mi acaba?öyleyse nerden aldınız hangi marka bende almak istiyorum.
Susamtanesii SibelAlp7 canım evet benim ki fırınlanan kiraz çekirdekli civilden sevibebe marka 100 TL ye aldım
SibelAlp7 Susamtanesii jokerde baktım dün bulamadım kiraz çekirdekli olanından internetten sipariş vereyim o zaman çok teşekkür ederim.Civil marka internet satışında sorun yaşadınız mı ne kadar sürede geldi?ben e bebekten ağzımın payını aldım da ondan sormak istedim.
AHFKASAP Susamtanesii Ben aldım bence gerekli birşey alınmalı ilk 3 ay için. Ben babymal internet sitesinden aldım baya uygundu fiyatı indirimde bi bakın.