Susamtanesii Merhaba anneler 🙂 Reflü yatağını alış veriş listeme eklemeli miyim ? O gün e-bebek'te gördüm 90 lira gibi biseydi kullanışlı mıdır sizce ?
EdaMinaKele Susamtanesii bence eklemelisin ben aldım kullanıcam özellikle yeni doğan bebeklerde çok etkili ve yararlıymış tum cevremdeki anneler öyle söyledi
tco Susamtanesii yeğenime kullandık çok memnunduk , çevremde bir çok kişi kullandı herkes tavsiye ediyor. Bende alacağım 🤗
Bsk Susamtanesii 1 ay once kuzenimn çocuğu oldu reflüsü yok ama yatmasi acısından cok rahat oluyor yandan destekleri falan da var bende onda gördükten sonra aldim bence 3 4 ay da olsa rahatlık
Fatosruzgar Susamtanesii ben ekledim cunku yegenim cok cekti refluden oyle bi ihtimal vermek istemiorum hemde yatarkende rahat ediyormus bebek
Susamtanesii EdaMinaKele tco Reflüsü olmayan bebeğe gerek yok dediler ama bana da alayım o zaman peki kaçıncı aya kadar kullanılıyor?
tco Susamtanesii yeğeniminde reflüsü yoktu . Kusmasini engellemek için kullandık. 3-4 aya kadar anca kullaniyor. Bebekler sığmamaya başlıyor😊
HeyecanliAnnee Susamtanesii görümcem kullandı çok memnun kaldı küçük beşiğine hep onunla yatirirdi reflusu olmadığı halde kusunca biz görmeden boğazına kaçmıyordu yani bende hamileyim şuan bende kullanicam
Edatalha Albebek hesabında reflü yatağı emzirme yastığı emzirme örtüsü alt açma set 99 tl ilgilenenler bi baksın
Birhamis Ben suan kullanıyorum bebegım hep onda yatıyo gündüzleri cok iyi oluyo rahat yani kesinlikle almalısın bence