Tugbakarciga M1044 e nabızdan baktım şimdi testim negatif çıkmış. Allahım sana şükürler olsun. Hemşire arkadaşıma sordum yalancı pozitiflik çıkabiliyo dedi
M1044 Tugbakarciga bak ben sana ne dedim gördün mü yavrum 🥰 hislerime çok güvenirim ya 😁 çok sevindim kız sabah sabah kalkıp oynuycam haber verdiğin için çok teşekkür ederim ya hemen bebeği iste yanına hemennnn 😁😁
Tugbakarciga M1044 zor bekliyorum zaten doktorları. Bi gelselerdi. 5 te uyandım gözüm hala beşşiğinde
zumra2020 Gözün aydın canım hem doğumun için hem de negatif çıkan testin için. Sağlıkla kavus inşallah bebeğine de😇
Oznur26 Tugbakarciga inşallah negatif çıkar ve biran önce bebeğinizi kucağınıza alırsınız.. Allah yardımcınız olsun🤲
Tugbakarciga Oznur26 sağolun inşallah. 2 negatifim çıktı. Sütüm de negatif çıktı vajina numunesi de negatif çıktı. Bugün son testimi yaptılar inşallah bu da negatif çıkar ve bebeğime kavuşurum dua edin nolur
Tugbakarciga Deslem yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık korkuyorum tekrar pozitif görecem diye. Burda kafayı yedim
Deslem Tugbakarciga bi ara sırt ağrılarım vardı bana da yaptılar negatif çıktı ama çıkana. Kadar ben öldüm burda çok sıkıntılı bi süreç zaten sıkıntısı yoruyor
M1044 Tugbakarciga bir şeyler ters mi gitti canım geç çıktınız merak ettim bende çok şükür kavuştun ☺️
Tugbakarciga M1044 bebeğime de bana da 3. Negatifi görmeden taburcu etmediler ya. Onu bekledik. Dün de kavuştuk şükürler olsun
Aysenozturk007 Tugbakarciga ayy canım benimm ne kadar zor geçmiştir. Corona testi nasıl cıktı simdi iyi misin
Tugbakarciga Aysenozturk007 hemde nasıl zordu. Ömrümden ömür gitti. Pozitif test yalancı pozitifmiş. Çok şükür corona falan değilim ama 5 gün çektim sırf pozitif diyr