Ylzartk Tam 38 haftalık olduk bugün, uyku yok.. Sağa sola dönememek öldürüyo beni, en iyisi kalk tv izle diyorum 😋
Hulk Valla bende 31+4 haftaligim agrilarim cok fazla kasiklarimda agri var surekli uyutmuyor aglamakli bile olabiliyorum bagzen allah yardimcimiz olsun
Ylzartk Ertugrulunannesii bizim kızda bütün gün yerinde durmaz, gece ben uyuyım diye kıpırdamaz ama nerdee 😅 neyseki son 2 günümğz kaldı, uykusuz geceler devamm 😝😝
___3bruli___ TubaKara bizde 37+3 sizin ile ayniyiz ama dogumum her an olabilir ve uykusuzum yatamiyorum bi sağa bi sola kivranip duruyorum 😕😕😕
TubaKara ___3bruli___ bende aynı şekildeyim doktor doğum her an başlayabilir dedi bekliyorum ama uyuyamamak insanı çok yoruyo
Ertugrulunannesii Kizlar bana doktorum dogum hakkinda birsey demedi sezeryan olursa 39 da alalim dedi sadece benim istegime bagli normal dogum icin her an gelrbilir felan diye hic birsey demiyo
Ylzartk 32.haftamda bana sordu, nasıl düşünüyosun diye, normal hariç herşekilde olur dedim 😂 37de nst ye bağladı, herşey yolunda diyerek38+2 ue günümüzü aldık, hayırlısı bakalım
Kubra15 Bugün tam 37 olduk kızımla. Gece 3 ten beri uyanığım oda pek hareketli maşallah anakız nöbetteyiz daha doğmadan 😄 gece gece çamaşır mı katlamadım bulaşık mı yıkamadım. Cok sıkılıyorum uyumayı özledim..
Fatmasp TubaKara 28 haftalıkken bu durumdayım 😔 Gece dönememek ayrı dert sıcak basması ayrı dert de yanması çook ayrı bi dert. Allah herkese önce sağlık sonra sabır versin 😟