Postu görünce yazmak istedim benim 2 düşük bir kimyasalım var evlendiğim ilk günden beri hamile kalmak istiyordum 3 seneyi bitirdim şuan 32 haftalık hamileyim ilki daha yeni evliyken anlamadan oldu iki aylık evliydim kimyasal gebelikti , hiç duymadığım için çok üzüldüm ve üstüne düştüm benim kimyasal gebeliğim oldu ya hiç hamile kalamazsam diye Meryem Ana otunu buldum okudum taşıdım felan kafaya takmıştım çünkü. Yumurtlama günlerimi uygulamadan takip ediyordum yumurtlamayı tutturamadık şehir dışındaydık diyip onemsemedigim ay hamile kaldım ve kalp atışı olmadı. Kürtaj oldum genetik test pıhtılaşma yaptırdık sorun yok çıktı . Sorun çıkmadığı için çatlatma iğnesi bile vermediler tamam dedik denemeye devam artık forumlarda yazı okuyordum sürekli bende şu hastalık mı var acaba bu mu var diye ama yok olmuyordu sonra yine tamamen kendimi saldığım ve beklemedigim bir ay hamile kaldim, yine kalp atışı olmadı. O hastaneden ağlayarak çıkışlarımı unutamıyorum Ankara’da yaşayanlar bilir hep Zekai Tahire gönderirler birde orası baksın diye ben artık doktora kürtaj olucak dediğinde ağlamaktan cevap vermemiştim bu üç gebelik birbiriyle kısa sürede oldu. Ve beni çok yıprattı hatta en sonuncusu gece ağrı kanama geldi hastaneye felan gitmeden kanamayla düştü bitti. Sanki vücudum alışmış gibi hissediyordum bir sene geçti her ay kendimi yormuşken yine bir tatil zamanindan sonra yani üstüne dusemedigim bir ay hamile kaldım. Ve dedim ki bismillah… Yine aynı şeyler olur ya nasıl olsa. Her neyse bu sefer kalp atışı duyduk. Sağlıklı ilerledi. Yani nasip o kadar bilinmez ve sürpriz dolu ki. Ben kendimi hasta mıyım ben eşimde mi var bende mi derken hiçbir sorunsuz üç sağlıksız gebelik yaşadım. Umutsuz vaka gibi görürken hamile darısı bizim gibi bu acıyı yaşamış tüm arkadaşlara olsun. Seni çok iyi anlıyorum ama benim gibi hiç bir neden olmadan yaşıyor olabilirsin umudunu hiç kesme inşallah 🧡