Zeyno_65 -Sultan- tam olarak 31+4 ken gittim geçen hafta ilk defa yapıldı bana canım. Ben o kadarda önemli olduğunu bilmiyordum çünkü sancım cıktı ve hastanede yatırip iğne ilaç serumlarla erken dogumumu durdurdular. Farkında bile değildim cekilmeseydim
Zeyno_65 Nuriiiiii canım ben sancım yok saniyordum ama bende sanci cıktı. Ultrasonda bi sıkıntı yoktu ben birşey hissetmiyordum ama sancım varmış haberim yok. Tesadüfen ilk cekildigim nst de öğrendim erken doğum riskim başladığını. Bazen hissetmeyebiliyoruz demekki.
-Sultan- Destinaroza aynen pakete dahilmiş hersey en başta 8 bin verdik her muayeneye girdiğimizde de sigorta kesintisi olan 15 tlyi veriyoruz
Destinaroza -Sultan- 8 bin mi 😳cok fazla deil mi ya biz de dogum 250 sezeryan istedi 2500 de sezeryan snrasi normal icin dedi bana. sigortaliya iki haftada bir gidiyorum giris 60 nst 20 yinede sizinki kadr pahali deil cok fazla buldum ben cok ilgili bi doktor bide 😊
-Sultan- Destinaroza nerdesiniz siz Ankara’da iyi bi doktor araştırması yaptığımızda ortalama fiyatlar bu civarda maalesef
defnemilam benim doktorum sancilarim olmasina ragmen cekmedi kac kere istememe ragmen haftaya Allah nasip ederse sezeryan olucam nst denen sey nasi bir sey bilmiom .
Destinaroza -Sultan- siirtteym hangi hastane peki ankarada bi kc tani biliyrm ama yine de cok para 5 bin filan olsa neyse ayy insan artik cocukta yapamayacak vallahi
[silindi] -Sultan- bebrkle alakalo o benimki ilk 30. haftada soktu kalp atımları yavaş die sonra bi 35 de girdim bide dün 37 de girdim
Zuhraa -Sultan- benim 30+0 da kontrolüm vardı çektirdi doktorum. Bundan sonra ilk nst ye sonra yanima gel dedi ki herseyimde yolunda 2 hafta da bir kontrolümüz var artık
Gul-08 -Sultan- ben 2 gün önce 35+1 de gittim nst ye gerek yok dedi, 2 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman gireceğim herhalde ben de anlamadım ilk gebeliğimde daha önce başlamıştı sanki
Gamzedngdn -Sultan- herhangi bir sorun yoksa 34 36 haftada başlanıyor doktorun ve hastanenin yönetmeliğine göre değişiyor biz 34+3 deyim çarşamba günü çekti doktorum
Kbrakbra -Sultan- sanırım değişiyor ben ilk kez dün çekildim 35+5 dim dün. Yanımdaki kadın 31 lerdeydi mesela . Doktor duruma göre istiyor sanirim