Melike3777 Damlabozz kuzum aslında yemekte yiyorum yani hatta eşimle sahur bile yapıyorum ama hergünde temizlik yapıyorum hamileliğimde temizlik hastası oldum resmen çok hareketliyim gün içinde ama bi kaç gündür artık ayaklarım felan şişmeye başladı inşallah kilo almam🤣🤦♀️
Damlabozz Melike3777 ben Şilili falan yok hemşire de baktı benimde son haftalara doğru olur gibime geliyo temizlik yaptığım zaman ertesi gün çok yorgun oluyorum bende bide hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum kanım düşmüş Buda ben de çok uyku yapıyo gündüzleri bile uyuyorum
Damlabozz Rabia4687 durduralım kendimizi diycem ama olmuyo 😂 battı balık yan gider ye gitsin 😂 ben yiyorum
Yasemin00 ayseunlusoy-1 kız asıl dogum sonrası insan çok yiyor bebek emdikce karnı kazınıyor insanın kurt gibi acıkıyor ben ikisin dede öleydim dogumda almadımı emzirirken alıyodum bundada öle olurum kesin 🙈🙈 ama emmeyi bıraktıktan sonra veriyorum kilo azmimle 💪😁
Melike3777 Damlabozz uyku 0 🤦♀️ Şişlikte başladı ayakkabı giyemiyorum terlikle geziyorum haftalar ilerledikçe yeni şeyler çıkıyor
Asslliisyhn Ben 22. Haftaya yeni girdim 1-1,5 kilo arası aldım.Doğuma kadar bir anda kilo alırmıyım yada kaç az kilo almış olarak doğum olur merak ediyorum 🙂🙂
Ardenali BuketBdk anlamayacak birsey yok siz alırsınız öteki almaz anne almayinca bebek sagliksiz olmuyor bebegi gayet iyi besleyip anne almayabiliyor tam tersi anne kendini besleyip bebegi besleyemeyebiliyor.. yemeye bahane üretmeyelim bence😂
BuketBdk Ardenali siz de sanırım az kilo alanlardansınız. İlk gebelik olunca kilo fazla alınabilir bu gayet normal bişey. Önemli olan çocuğun gelişimi yazmıştım istersen 30 kilo al çocuk iyiyse sıkıntı yok 😂
Tugbax68 Ben ilk bebegimin kilolarini verwmwden hamile kaldim suan 14+5 kizlar hafif beslenip bol yüruyelim baska cikari yok emzirirken kilo jizli veriliyor ama her emzirmedede acikiyor veyada tatli istegim oluyordu yani diyet zor
Damlabozz Tugbax68 hayatım boyunca hiç diyet yapmadım aç kalmayı da hiç sevmiyorum yani dayanmıyorum çok kötü oluyorum aç kalınca 🙄
Tugbax68 Damlabozz aynadaki goruntu diyet yapmaktan daha kotu insanin kendine olan huveni sarsiliyor oyuzden ugrasmaliyiz canim
Damlabozz Gamzedngdn yaptırdım canım bişey Çıkmadı normaldi sonuçlar çok şükür bu zamana kadar bi sorunumuz Çıkmazı hiç testlerde ☺️
Cigdemveminik Barbiel ilk baştlarda hep kustum su bile içemedim valla çok zordu 16 haftadan snrada gerşey yedim çtim hiç bişeydn kısmadm ama işe yrüyerek gdip geliyorum sanırm o etlkil oldu yarn işte son günüm umarm kilolalrı ikişe ikişer almam😂
Zuhraa Damlabozz 😂😂 valla bilmiyorum artık şansmı cok hareketliyim belki ondan kilo tutmuyorum ogluma yarıyor 😂😂