Damlabozz Serenpekuz072 ben tam 22 haftalık ken 7 kilo almıştım doktor normal dedi üstüne bi buçuk ayda 14 cıkınca bu kilo yavaşla dediler 🤨 o zaman da ben onlara o 7 kiloyu çok bulmuştum normal demişlerdi değilmiş işte 😏
Serenpekuz072 Damlabozz benim doktorum çok kızıyor asla ekmek ve tatlı yok diyor beni Korkutttu ama baklavasızda olmaz kiii 😭🤦🏻♀️
melekannesi07 Damlabozz canım 22+3 60 la başladım 70 kilo falanım bnde baya aldım bebeklerimiz sağlıklı olsunda verilir kilolar lütfen dua et bana
Damlabozz Dilara8228 çocuğa bakmaktan yemek yiyecek zaman hal kalmıyor diyorlar gider inşallah boyun uzunsa dert etme ama normal doğum mu yaptın sezaryen mı canım
Dilara8228 Damlabozz Yok canım onlar çok abartıyor biraz sakin bebek olsun yeter herseyinide yaparsın. Keşke uzun olsaydım 😂 Sezeryan oldum canım cati darligi sebebi ile
BuketBdk Damlabozz valla bu kadar az kilo alanları anlamıyorum bende ne yazık ki 😂. 83 ile hamile kaldım şuan 110 kiloyum ve 15 gün sonra doğum yapıcam. 27 kilo aldım. Kilo alınır verilir önemli olan çocuğun sağlığı.
Ardenali BuketBdk anlamayacak birsey yok siz alırsınız öteki almaz anne almayinca bebek sagliksiz olmuyor bebegi gayet iyi besleyip anne almayabiliyor tam tersi anne kendini besleyip bebegi besleyemeyebiliyor.. yemeye bahane üretmeyelim bence😂
Gulbeste BuketBdk şeker çıktı mı ben çok korkuyorum bende 75 kiloyum şişman hamile kaldım önümüzdeki ay şeker yüklemesi var
Minigim2020 2-3 kilo yada çok az alanları hiç anlamıyorum 🤷🏻♀️ Doğuştan şanslılar sanırım😁 24 hafta 11 kilo aldım 😔
perihankrkya Damlabozz 27 haftalıkken baktığımda toplam 17 kilo almıştım şimdi 29 haftalık oldum allah bilir kaç oldu 😂
Damlabozz perihankrkya ben bugün sağlıkocagına gittim 7 kilo aldım ya rahat kafam da 5 kilo daha almışımdır demiştim dediğim çıktı ,dikkat edicem diyorum kilo almıyım diye ama yok yani olmuyo 😬
Damlabozz 12prensannesi senin doğum gelmiş nerdeyse kilonda gayet iyi doğumda gider onun 5 6 kilosu kesin ☺️
perihankrkya Damlabozz amaaan ben hic dert etmiyorum kiloyu bebişim sağlıklı olsunda gerisii mühim değil 😊zaten 42 ile hamile kaldım ben zayiftim😊
ayseunlusoy-1 Damlabozz yaa bence öyle düşünme melekler sağlıklı olsun yeter 👼🏼 çünkü İnan herkesin hamilelik süreci yapısı bünyesi vs farklı doğumdan sonra veririz emin ol 😁