Damlabozz Ilawka aslında doğru bünye meselesi ben hamile kalmadan önce çok zayıftım ama hep yiyordum fayda etmiyordu doğru düzgün hiç kilo almazdım şimdi böyle oldu
Dilara8228 Om55 Seker yoktu zayıf hamile kaldım sürekli serumlar vitaminler kan ilaçları vs kullanıyordum yemek yiyordum ama çok kusardimda makarna çok yerdim oda sebep oldu gece 2 3 te kalkar yapardım
Damlabozz Serenpekuz072 ben tam 22 haftalık ken 7 kilo almıştım doktor normal dedi üstüne bi buçuk ayda 14 cıkınca bu kilo yavaşla dediler 🤨 o zaman da ben onlara o 7 kiloyu çok bulmuştum normal demişlerdi değilmiş işte 😏
Damlabozz Mom9272 kusmakta hiç güzel değil ya ay o günleri hatırlamak istemiyorum ben 😂 hep yatıyodum hastanelik oldum kaç defa serum yedim bana mısın demedi 😏😏😏
Dilara8228 Damlabozz ilk doğumdan sonra bi 20 kilo gitti hemen hamile kaldım tekrar 10 ay sonra geri aldım şuan bi 15 kilo var kaldılar bende gitmeye niyetleri yok 😂
Damlabozz Dilara8228 çocuğa bakmaktan yemek yiyecek zaman hal kalmıyor diyorlar gider inşallah boyun uzunsa dert etme ama normal doğum mu yaptın sezaryen mı canım