annesininkelegi CeyhunMelikeMislina yakın sanırım tarihlerimiz 🌸😍 insallhh güzelce alırız bebeklerimizi kucagımıza 🙏🏻
Yalinn annesininkelegi kuzum benim aynı şeyleri bende yaşadım çok zor.şimdi tekrar hamileyim 2günde bir kan veriyorum aynı şeyleri inşallah bir daha yaşamayz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımdasn sende benim için dua et 🙏🤲😇
annesininkelegi Yalinn ederim tabii💓 hergün bu gruptaki herkesi de ekliyorum dualarıma. Rabbim nasip etsin insllh kavusmayı 🤲🏻
Yalinn CeyhunMelikeMislina iki gün sonra birdaha kan verin takip edin şuan ki artışınız az olmuş inşallah tekrar yükselir ihmal etmeyin
CeyhunMelikeMislina Yalinn inşALLAH yükselir çok üzgünüm umarım artar hersey hepimiz için güzel olur 🙏
Yalinn CeyhunMelikeMislina amin inşallah bu bekleyiş çok zor aynı şeyleri yaşadım hala yaşıyorum Allahım hakkımızda en güzel şeyleri eylesin sağlıklı bi şekilde devam ettirsin 🙏🤲
ozge76 annesininkelegi kan verirken gününden kaç gün geçmişti canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin