annesininkelegi Pazartesi 74 cıktı ilk kan sonucumm , yarın sabah kan vericem yine en az 4 kat artması gerekiyor 🤲🏻kızlar sayfaya giren kim varsa lütfen dua edin saglıkla kavusayım bende bebegime önceden 1 kimyasal geçirdiğim için bunda sabırlı olamıyorum 🙁🌸🌸
Anneolmayahasret annesininkelegi allah gonlunden geceni nasip etsin canm sende bana dua et bende kan verdim
CeyhunMelikeMislina annesininkelegi inşALLAH sağlıkla eline alırsın cnm yarın bende yaptrıcam inşALLAH artmıştır benimde
hhb53 annesininkelegi Allah hakkında hayırlısını nasip etsin hayırlı bir şekilde olumlu haberlerle donersin doktordan inşaAllah
annesininkelegi Happybsrn 3-4 ay oldu benim kimyasal gebeliğim, şimdi kalabildim szinde olur insallhh istediginiz vakitte🙏🏻
annesininkelegi Bu sayfayı cok sevdim bilmiyordum böyle bir app i daha önce. Kadir gecesi buradaki bebek isteyen ve bebek bekleyen herkese dua ettim baskasının ettiği içten dua daha makbul olur derler inşallah hepimiz kavuşuruz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💐
DilekBodurr annesininkelegi içimden bi ses arttığını söylüyor lütfen kendini sıkma. Allah yardımcın olsun 💓
CeyhunMelikeMislina annesininkelegi yaptırdım canım sonuç bekliyorum 2 de inşALLAH siz yaptırdınız mı 🐣
annesininkelegi CeyhunMelikeMislina evet yaptırdım artış var çok şükür 🥰 insallhh sizden de güzel haberler alırım
CeyhunMelikeMislina annesininkelegi inş canım benim hadi gözün Aydın sevindim 🌸 benim de şimdi idrar testimde çıktı 🙏
annesininkelegi CeyhunMelikeMislina yakın sanırım tarihlerimiz 🌸😍 insallhh güzelce alırız bebeklerimizi kucagımıza 🙏🏻