Gijok Minik-mucizem123 tesekkur ederim allah sizide saglikla kavuştursun kuvez görmedik çok saglikliydik şükür doktorum hep derdi zaten 2500 ü gecsinde ne zaman gelirse gelsin tutmam diye muayenelerde 3 kilo cikiyodu 2850 dogdu sarılık vs de sıkıntımız olmadı hiç suan 16 aylik
Minik-mucizem123 Gijok aaaa masallah baya büyümüş bende yeni doğum sanıyorum. Çok sevindim ya rabbim uzun ömürler versin insalalh 😍😍
Minik-mucizem123 Gijok kordon sarkma riski var canım nst de de sancılarım çok çıkıyor. Normal doğum başlamadan sezeryanla alacak. Kordonu rahim ağzının önünde. Normal doğum başlarsa hayati riski olacak
Gijok Minik-mucizem123 anladım canım hiç korkma minigin saglikla kucağında olacak hayırlısı olsun sizin icin hayırlı doğumlar 🤗
Minik-mucizem123 Gijok insallah canım sağ Salim alırım şnsallah kucağıma bi sorun olmadan 🙏 çok teşekkür ediyorum 🌸🌸
nurrrr17 Minik-mucizem123 sağol canım 3 kilo doğdu doğduktan sonra da hemen kilo veriyorlar zaten . Şükür küveze alınmadı 😇şuan bir buçuk yaşında maşallah
nurrrr17 Minik-mucizem123 benim erken doğmasının sebebi birincisi suyum geldi ikincisi de boğaZına kordon dolamış iki kere . O yüzden de doğumum erken olacak diye bekliyorduk zaten
Deniz1985 38 de dogurdum bende çati muaynesine gittim 3 cm acilman var dedi aksamina da nişanim geldi sabah doguma alalim seni dedi suni sanciyla dogum yapmiştim
Rahsan49_ Filiznur bende şuan 36+3 hamileyim insalh bend e38 doğum yaparım artık gün satmaktan bıktım ya
Rahsan49_ Rahsan49_ bazilari var 42 kadar gidiyor insalh benimki öyle olmaz yoksa olurum ya sabirsizliktan