Cerennh Kızlar ben şimdi 13+5 deyim ,ancak bir kaç gündür iştahsızlık filan karnım hiç acıkmıyor,ilk 3 ayda aşırı yemek yerdim ,ama şimdi yok,sizlerde nasıldı peki?
Kayraesra Cerennh bende 7 . Haftadan beri böyle hem bulantı hem kusma hepsi biarada 😁 azıcık yemek yeyip doyuyorum 6 kilo zayıflamışım üzülsem mi sevinsem mi anlamadim😁😁😁
Cerennh Kayraesra gerçi dikkat ediyorum yediklerimede,işte insanın içine kurt düşüyo malum bu dönemde hep bi düşünceler alıyor
Kayraesra Cerennh 😔 aminm hemde ne zor ama bebeğim iyi olsun yeter diyorum Allah kimseye zor doğum hamilelik yaşatmasin 🤲🤲🤲
Kayraesra Cerennh bugün doktora gittim 2li tarama için 13. Haftadayim yiyemedigimi söyledim sorun olmaz bu haftalarda dedi zorlama dedi kavrulmamış kuruyemis önerdi
Aysenurr25 Kayraesra bana da ballı muzlu süt iç dedi bide balık yağı hapı doktorunuz önerisi varsa bebek için çok faydalı
Kayraesra Aysenurr25sut ve muz gün içinde tuketoyirun bildiği için önermedi ama kabızlık yapabiliyor 😊 balık yağını sordum gerek yok değerlerin çok iyi dedi
Aysenurr25 Kayraesra ya omega 3 normalde haftada 2 kere balık yiyebiliyorsak gerekli değil hapını almak ama yiyemiyorsak hapını veriyorlar sadece hamilelikte değil normal zamanlarda da değerlerle bi alakası yok pek ama gerekli görmemiş demek ki her doktor farklı oluyor tabi
Kayraesra Cerennh belki ilerleyen zamanda tavsiye edip verir gittiğimde tekrar soruyum teşekkür ederim bilgiler icin🤗💕