tuglevil06 Portredekitirtil az kaldı ve strese girdim iyice inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
Portredekitirtil tuglevil06 stres yaparsan daa kötü olur sınırda zaten hiç korkma bebekte bir sıkıntı oldumu aşırı derecede artıyor ama seninki normal
tuglevil06 Portredekitirtil çok sağol canım Allah razı olsun senden insan endişe ediyor işte gizli kutunun içi bilemiyoruz doktorlarda zaten en kötü ihtimalleri dahi söylüyorlar söylemek zorunda oldukları için ama daha tatlı dille söylemek daha farklı olurdu benim için haftaya çarşamba günü sezeryan ile doğum yapacağım sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
UraSsmom tuglevil06 Sakatlıkla ne alaka benim suyum hep sınırdaydı, son kontrolümde sınırı geçmiş hemen almamız lazım dedi sezeryan oldum, tek sıkıntımız solunum sıkıntısıydı oğlumun, 8 gün küvözde kaldı başka da bişey yok çok şükür. Sakatlık filan abartmış.
tuglevil06 UraSsmom her doktor farklı bişey diyor canım işte benimki fazla dedi bişey yapmadı en son 37. Haftamın ortasında gittim kendi doktoruma taa 39. Haftama sezeryan tarihi verdi eğer o kadar tehlikeliyse beni iki hafta niye bekletti ki hemen alabilirdi önemsemedi şeker yüklemesi yaptırmıştım şekerim çıkmamıştı diye açlık tokluk kanıma dahi bakmadı içime sinmeyince devlet hastanesine gittim orası baktı açlık tokluk kanıma suyuma nstme alttan muayene bile etti 1 cm açılmam olduğunu öğrendim ve yatış verdi kabul etmedim özelde sezeryan olacağım diye çıkış yaptım şuan 27 mayıs sezeryan günümü bekliyorum hadi hayırlısı olsun bakalım kucağıma sağlıklı bi şekilde alırım inşallah 🤲🏻
tuglevil06 Ozlmece22122 ben de özele gidiyorum şartları iyi randevu sistemi vs. Ama doktor çok önemli iyi bi doktor seç kendine iyi araştır
Cnn17 Ozlmece22122 eğitim araştırma hastanesine git canım orası daha ayrıntılı bakar takiplerin içinde iyi olur.
Ozlmece22122 Cnn17 Ayn canm tıp fakültesine sevk edildi zaten ama özele gidicem daha iyi olur diye düşünüyorum