tuglevil06 Pelin0909 benimde birden çıktı su fazlalığım herhangi bişey yapılmadı bu zamana kadarda sancım olmadı sezeryan günümü bekliyorum 1cm açıklığımla
tuglevil06 Yakamoz__gul aynen öyle canım özel hastanenin şartları iyi ama bazen seçtiğimize pişman oluyoruz
ZeynepBeren tuglevil06 çok şaşırdım, sizi ne kadar korkutmuş öyle. Benimde suyum sınırda sadece şekerime baktı. Ne erken doğum ne sakatlık hiç böyle şeylerden bahsetmedi. İyi ki de bahsetmemiş, her şey olacağına varır, stres yapıp takılmayın bence hiç..
tuglevil06 ZeynepBeren doğru diyosun canım herşey olacağına varır boştan yere gerilim yaşıyoruz strese giriyoruz ama kafaya ne kadar takmayım desende takılıyor malesef ki
Cnn17 Ozlmece22122 aynısını bugün bana oldu muayenede. 27 haftalığım suyun fazla dedi bebek bir hafta önde çıktı
tuglevil06 Cnn17 benimki haftasıyla uyumlu çıkıyor önde çıkmadı hiç farklı bilgiler de verdimi doktorunuz
Ozlmece22122 Cnn17 inşallah bı sorun olmaz devlet hastanesi beni kabul etmedi valla gününde gelsinler inşallah
ElanrBlkc tuglevil06 bazı drlar gerizekalı gerçekten. Adamın ödünü koparıyorlar. Benimki de öyle ben başka dr a gidiyorum lütfen tkma ve başka dr bak
tuglevil06 ElanrBlkc doğumum geldi zaten haftaya çarşamba sezeryan günüm ama bu doktorla devam etmek istemiyorum iş işten geçti artık Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip eylesin 🤲🏻
Ozlmece22122 tuglevil06 benimde şeker yok ama iri bir bebek dedi ve riskli gebelik dedi devlet hastanesi kabul etmedi bida gelme dedi tıp fakültesine git dedi
Portredekitirtil tuglevil06 canım benimde önceki gebeliğimde 30. Haftada bebeğimde sıkıntı oluşmaya başladı ondan sonra suyum aşırı aşırı aşırı derecede artmaya başladı 3 kere amniyonsentezle suyumu azalttı doktor o azalttıkça iki üç güne tekrar artmaya başladı. Ama sen hissedersin zaten artık çok çoğaldığında rahat edemezsin yatamazsın falan normalde 500 ml 800 ml arası oluyor su benimki 5 litreyi geçmişti. Şeker hastalığından da olabiliyor neyseki senin doğuma az kalmış
tuglevil06 Portredekitirtil az kaldı ve strese girdim iyice inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
tuglevil06 Ozlmece22122 ben de özele gidiyorum şartları iyi randevu sistemi vs. Ama doktor çok önemli iyi bi doktor seç kendine iyi araştır
Portredekitirtil tuglevil06 Bu arada doktoruna laf söyleyenlere aldırma ondan iyi bilemezler çünkü bebekte bir sorun olduğunda yada annede şeker olduğunda su çoğalıyor. Doktorun doğru söylemiş ihtimal vermiş ne olacağını net bilemez ama suyun çoğalma nedenleri genelde bunlar. Ama korkma seninki sınırdaymış zaten üzülme strese girme Allah çocuğunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin 🤲🏻
tuglevil06 Portredekitirtil çok sağol canım Allah razı olsun senden insan endişe ediyor işte gizli kutunun içi bilemiyoruz doktorlarda zaten en kötü ihtimalleri dahi söylüyorlar söylemek zorunda oldukları için ama daha tatlı dille söylemek daha farklı olurdu benim için haftaya çarşamba günü sezeryan ile doğum yapacağım sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻