Hduygu MelisakayA hazır kundak almayı düşünüyorum ama emin değilim. Kullandn mı veya aldın mı acaba ondan?
MelisakayA Hduygu hayır almadım kundak kullanmayı düşünmüyorum açıkçası gerek yok bence. Ama kullanmayı düşünüyorsan da hazır daha mantıklı
Hduygu Dilara_slm bende tam tersi düşünmüştüm😄 istanbula bile 13 günü buluyosa bize kim bilir kaç günde gelir
Hduygu Neclanur lansinoh öneriliyo en fazla ama ben almadım tabi. Pompayı doğumdan snra ihtiyaç olursa alıcm. Ondan önce lansinoh Göğüs pedi veya silikon kalkan düşünüyorm ama hangisi daha çok işime yarar bilmiyorum. Sen aldın mı bunlardan birini?
Neclanur Hduygu Hduygu ya evet lansinoh oneiryorlar ben kreminj alicam kesin ama pompa da kararsiz kaldim pahalı geldi diğer marka aynı isi görüyorsa onu alırım diye düşündüm çünkü ikk zamanlar bebekler çok fazla ememiyor yoruluyor şutu boşaltmak çok onemli
Hduygu MelisakayA bende düşünmüyodum ama o hazır kundak çok öneriliyo. Bi tane alıp denemek istiyorum. Baya kullanışlı duruyo
tugce67-67 Hduygu canım ben aldım istanbulda olduğum için çok gecikmedi ama aldığım ürünler parça parça geldi çok ürün almıştım .bayram dolayısıyla biraz aksayabililir ama benimkiler bir hafta bile sürmemişti hepsinin gelmesi
Hduygu E bebekten neler aldınz memnun kaldığınz neler var? Alışveriş yapıcm ama ne alacağımı bilmiyorum. Kıyafet araç gereç herşey olur. Fikir olsun
Kubra_ksk Hduygu ıslak mendil küvet önlük ağız silme bezi aldım virüsten öncede bebek arabası çanta göğüs pedi göğüs pompası emzik biberon havlu bir çok ihtiyacını ordan almıştım
Zeynepekr Hduygu İstanbul içi Bir Günde Kargo ile geliyor ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı ürünlerim 👍