Hduygu Yakın zamanda e bebekten alışveriş yapan varmı? İndirim uygulandı mı ve kaç günde gldi kargonuz? Doğumuma bir ay var kendime de tayt alıcm ama yetişir mi ? Bebek içinde bikaç biley alıorm yardımcı okur musjnz?
Sare07 Hduygu valla geçen ay yaptım 2-3 haftada geldi. Bu ay 1 hafta önce yaptım daha yola bile çıkmadı. Bence mağazaya gitme imkanınız varsa gidin. Kargolar şu sıra çok yoğun.
Arinna Hduygu Ben yaptım iki hafta önce yeni geldi. Birde eksik gelmiş. Onlarda teslim edildi görünüyor anlamadım gitti.
Gizocan Hduygu ben geçen ay yaptım 3 gün içerisinde elime ulaştı. O kadar çabuk gelmesini bile beklemiyordum
Ozgee11 Hduygu Bana da geçen hafta yanlış renk gönderdiler. ama bir hafta içinde gelmişti. Değişim için aldılar 5gun oluyor şimdi de bakalım ne zaman gelcek 🤷🏻♀️
ElifOncul Ben de dun gece 1 de aldim Sabah 5te kargoya verilmisti. Birgundekargo diye bi kargo firmasi ilk kez gordum bakalim gelmesini bekliyorum
Hduygu Neclanur lansinoh öneriliyo en fazla ama ben almadım tabi. Pompayı doğumdan snra ihtiyaç olursa alıcm. Ondan önce lansinoh Göğüs pedi veya silikon kalkan düşünüyorm ama hangisi daha çok işime yarar bilmiyorum. Sen aldın mı bunlardan birini?
MelisakayA Hduygu ben her şeyi e bebekten aldım hatta daha gelmeyen Bi kargom var toplu Bi indirim uygulanmıyor ama indirimli ürünler alıyorum çoğunlukla. Tabiki yardımcı olurum sormak istediğin Bi şey varsa
Hduygu MelisakayA hazır kundak almayı düşünüyorum ama emin değilim. Kullandn mı veya aldın mı acaba ondan?