Gamzebydmr Gul6100 ben adet biter bitmez başladım ovulasyona ve 16.günü yumurtlama oldu sonra silik çıktı çizgiler ve şimdi 4 gün var adete böyle çıkıyor
Gul6100 Gamzebydmr yumurtlama gordun bu ay yani gayet guzel . Teste devam et canim t nin koyulugu artacak gibi duruyor insallah gebelik koyulugudur.Bende ovulasyonla ogrendim hamile oldugumu koyu cikti sonra kan verdim pozitifti. 🤗
1nisan1996 Semanur27-K yani bugün adetin 16. günü ilk günden saymaya başlanıyormuş. Bir kaç güne yumurtlama görürsün sıkma canını. Sen bugünleri de değerlendir. Kaybedecek bir şey yok denemeye devam edeceğiz🙈
Semanur27-K 1nisan1996 canım bugün bide kaşık ağrılarım bel ağrım var sık lavobaya çıkmaya başladım bide
1nisan1996 Happybsrn 2.yumurtlama veya gebelik olabilir canım🙈 inşallah gebeliktir🙈 ama sen yinede es geçmee😉
Tugceecikk Happybsrn benim tekrar koyulaşmaya başladıgında adete 5 6 gün vardı hcg yaptım 4 kala çıktı hamileymişim :)
1nisan1996 Wonderanne Dlndmr Semanur27-K daisybebek Happybsrn Tugceecikk kızlar Allah aşkına ben ne durumdayım bir bakın🤣🤣 yumurtlayamadım mı daha ne yaptım ben çözemedim. 4 gündür çok akıntım var ama test böyle gösteriyor.
1nisan1996 Semanur27-K Test bittiyse bugünleri değerlendir canım belli olmaz. Akıntın var mı yumurtlama zamanı çoğalıyor ordan da anlayabilirsin?
1nisan1996 Semanur27-K es geçme canım değerlendir. Hemen kalkma, vajinal duş alma. Ben öyle yapıyorum. Umarım gebe kalırız hayırlısıyla❤️
Semanur27-K 1nisan1996 amin inşallah adet sancısı gibi ama bugün değerlendiremedik canım uykuya daldım 🤣🤣🤣
1nisan1996 Semanur27-K benimde bazen ağrı giriyor kasıklarıma. Ah uyku hep böyle adamı kendine uyduruyor🤣🤣 sahur öncesi hemen olmalıydı artık iftar sonrası canım ne yapalım bizde yoruluyoruz ev işi felan derken vakit kalmıyor🤪