1nisan1996 Wonderanne evet sonuncu bugün yaptım durunca daha çok koyulaştı sanki? Bakalım değerlendiricem bugünleri fırsat buldukça.
1nisan1996 Wonderanne Dlndmr Semanur27-K daisybebek Happybsrn Tugceecikk kızlar Allah aşkına ben ne durumdayım bir bakın🤣🤣 yumurtlayamadım mı daha ne yaptım ben çözemedim. 4 gündür çok akıntım var ama test böyle gösteriyor.
1nisan1996 Dlndmr ooo senin ki süper🤭 canm napim bende teste devam edicem böyle netleşmezse de yapacak bir şey yok🤷🏼♀️
Drumeli Dlndmr Dlndmr merhaba bu çubuk testleri nerden aldınız acaba markası nedir? Benim aldığım kaset testler hep bozuk çıktı. Bu ayım da boşa gidecek 😞
Dlndmr 1nisan1996 olmadı malasef benim bu ay pco var yumurtlama günleri de değerlendirdik ama kısmet değilmiş
1nisan1996 Dlndmr bende ilk kez takip yapıyorum benimde umudum yok ama içimde kalmasın diye yapıyorum canım😢
1nisan1996 Dlndmr en azından bunuda yaptım ama olmadı derim yani elimden geleni yapıyorum gerisini Rabbim bilir🤲🏻
Dlndmr 1nisan1996 1nisan1996 olsun yap tabiki neden umudun olmasın ki Allah vereceği zamanı biliyor nasıl ki bizim doğdumuz günler kaderde belliydi onlarında belli sabretmeliyiz🙏🏻
1nisan1996 Wonderanne canım canımmm😘 amin amin inşallah🥰 çok teşekkür ederim arkadaşı etiket yapacaktım seni etiketledim yanlışlıkla ama bir dua aldım kötü mü ettim yani🙈❤️
1nisan1996 Semanur27-K yani bugün adetin 16. günü ilk günden saymaya başlanıyormuş. Bir kaç güne yumurtlama görürsün sıkma canını. Sen bugünleri de değerlendir. Kaybedecek bir şey yok denemeye devam edeceğiz🙈
Gamzebydmr Gul6100 Canım ovulasyon yaptın mı sen hiç ve anlar mısın benim regli günüme 4 gün falan kaldı ve bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı
Gul6100 Gamzebydmr yapmaz miyim canim tami tamina 6 ay yaptim . Bu ay ovulasyon testinde koyu t gordun mu hic ? Yoksa ilk defa bugun mu yaptin ?
Gamzebydmr Gul6100 ben adet biter bitmez başladım ovulasyona ve 16.günü yumurtlama oldu sonra silik çıktı çizgiler ve şimdi 4 gün var adete böyle çıkıyor