UrasEgeninannesi Ebruyildiz Rabbim yardımcın olsun kayıp yaşamak çok üzüyor insanı. Benimde ilk gebeliğimde 8.haftamda kalbi durmuştu kürtaj oldum. Çok şükür şu an 2.hamileliğim bir sorun yok hamdolsun. Rabbim aratmasın kucağını tez zamanda doldursun inşallah. Kendini yalnız hissetme 10 kadından 8 i yaşıyor nerdeyse canım. Bir kere olunca bi daha olacak diye kaide de yok. Rabbim sabır versin 😔
62fatma Deletedmom191 yarin devlet hastanesine gideceğim 2 kardeşim de kan pıhtılaşmasından bebeklerini kaybetti bende de olursa diye endişe ediyorum doktora ne desem sizce devlet hastanesine gideceğim kanda pıhtılaşma testinin yapılmasını istiyorum desem yapmazmı
Deletedmom191 62fatma tıbbi genetik bölümü yapıyor kuzum 3 kaybım var de yoksa bakmiolr ben öle dedimde hemen 2 tüp kan almışlardı hic sorgulamiolr
62fatma iremgun maalesef randevu aldım iptal edildi sadece sağlık ocağına gitmiştim 1 ay önce kan verdim.
iremgun Ebruyildiz ben de 17 haftalık suyum gelmesi nedeniyle kaybettim bebeğimi çok zor Allah sabrını versin 🙏🙏
150_gelartik Ebruyildiz Allah yardımcin olsun canım benim de ilk gebeligim seninki gibi oldu inşallah tüm bebek isteyenlere rabbim en kısa zamanda dileklerini versin.
Anneincili Ebruyildiz ayni durumu ben 2 kere yaşadım. Hep kendini motive etmelisin. Demekki bebegin sağlıklı değildi. Su anda ben hamileyim tekrar ve doğmak üzere bebeğim. Sanada doğru zamanda tekrar nasip edecek Allah’ım. Şukretmeliyiz ki hamile kalabiliyoruz. Bizm nesilde düşük kalp durmasi yasayan cok fazla kisi var.
Eeezgi Ben de ilk gebeliğimde 9.haftada kontrole gittiğimde 6 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim. İlk gebeliğimdi, üzücü evet… ama hemen toparlanıyo vücut ben hiç kesmeden folik asit devam etmiştim 😊
Deletedmom191 62fatma burda okumuştum 1 senedir kullancym onzaman bi kız vardi kayıp yaşamıştı sonra gebe kaldı doktoru hemen yaptı başlarda özelde hemen sonucu cıktı iğne başladı ve kucağına aldı oğlunu sende bir sor istersen kızın adıda semisko mu ne idi kullanici ismi
Sermec27 Safiye12 ilk bebeğimin 7 haftalıkken kalbı durdugu için tedbir amaçlı coraspin kullandım 33 haftaya kadar 33 te bıraktım ama iğne verilmedi herhangş bir pıhtılaşma var mı yok mu bilinmediği için canım oğlumun ömrü bu kadarmış canım rabbim cennette kavustursun inşallah 🙏
Ozgectndg Ebruyildiz o kadar üzücü bi durum ki istemsizce ağladım verende alanda Allah yine olur nasip değilmiş demek ve sebebi neymiş kalbinin durmasının canım :(
Bahriye06 Ebruyildiz Allah’ım sabır versin canım benim de 2.kızıma 29 haftalık hamileyken ölü doğum yaptım herşey yolundayken kalbi durdu Taktir ilahi
NurDemet Ebruyildiz Allah sabır versin, tekrar hayırlı sağlıklı bi şekilde en kısa zamanda nasip etsin inşallah