Ebruyildiz ben 2 kere yaşadım bu 3 durumu test yaptır araştırmada özeldede oluo ama paralı kan pihtilasmam cıktı genetik ve pihtlsma yaptırdım 3 kaybım var demiştim demesen bakmiolr ve cıktı genetik temiz ama diğer teste pihtlsma ckti 2.de düşük doz iğne başlattı başka doktora gidiodum pek önemsemedi ben yetmez die düşünüodum cnki homozigotum daha çok kayıp yasatiomus ve öylede oldu 2.de yeniyilda kan geldi gittik 9da kalmış kürtaj oldum sonra 1.kürtajımda tanistgm doktoruma gittim oda hemem bana testime bak ip gebe kalmadan b12 iğne d vitamini başlattı corapsirirn kan sulandirici birde folik asit başlattı şubat ayında geçen ay gebelik öğrendim hemen göbekten iğne ekledi yuksek doz birds fitil progestan birde onunda ignesi varmış onuda hergun vuruluyorum tsh da 3 kusur ckti onada hap verdi yani bi ton şey kullanıyorum şimdilik güzel gidiyor bende diken üstündeyim 2 kere yasadigm için ama rabbim mucizeleri çok tekrr verdi bak gebe kalırsın tekrr üzülme diyemem cnki ben çok ağladım eşimden başka kimse anlamıyordu birbrmze sarildik sizde öyle yapın testlerini yaptır muhakkak toparlannca geçmiş olsun canım benim rabbim tez vakitte tekrr nasip etsin sağlıcakla gelsin💜🌸