38haftalık anneler bebeklerınızın boyu kg su nasıl
38haftalık boy kg
Sahranil 37 de 3 kiloyuz son haftalar almıyor çok bu kiloyla doğum olabilir zaten heran geledebilir beklemedeyiz
SedaSevval10 canım bizim de aynı hafta 3 kilo. Doktorun herhangi bi olumsuzluk söyledi mi. Benimde cumartesi doğumum var ama endişe ediyorum zayıf olacak kuvoz e girer mi diye. Doktorum sıkıntı etme gayet iyi dedi ama içim hiç rahat değil 🥺
Sahranil dün gittim 37 +0 da 3.700 dü. Haftaya 38 de ne kadar olacak bakalım
Minik-mucizem123 3 kiloda eger solunum sıkıntısı olmazsa niye kuvöze girsin maşallah gelişmiş yani benim kuzenimin cocugu 2600 dogdu 39. Haftada o bile küvöze girmedi
Minik-mucizem123 ben şuan hastanedeyim zaten 5 gündür tansiyonum yüksekti gözlem altındayım hayır olumsuz hiçbirşey demedi ciğer geliştirici bile yapmadı haftası güzel kilosu güzel dedi tansiyonum düştü düşmeseydi dün alınacaktı. seninki niye erken alınıyor?
SedaSevval10 cumartesi 38+1 oluyorum canım erken olmuyor aslında ama benim kordon sarkması riskim var. Bebeğin kordonu rahim ağzında suyum geldiği an önce kordon gelecek dedi. Kordon sarkması da ciddi anlamda hayatı risk oluyormus. Nst de de sancım çıkınca doğum çok yakın eğer normal olsun diyorsan riski göze Alman gerek dedi. Riske atmak istemedik. Bide bebek elleriyle geliyor normal doğum esnasında kolu kırılıp omzu çıkabilir dedi suyum gelmeden hemen alacak çok sancılanıyorum
- Düzenlendi
Sahranil
38+1 3200 gr 50cm
37+3 bizde bugün gittik 2 800 😕😕
EmineTavan 3 700 mü maşallah nasıl alır ki benim bebeğim de biraz daha 2 800 biz
Sahranil 37+1 3511 gr 50 cm dedi. Ama suyumuz sinirdaymis 😞
Melismerve 3 olsun da yeter zorlamayın kendinizi açıkcası fazla kilonun sağlık açısından Bi sıkıntı getireceği konusunda tereddütteyim. Herhangi bir şry yapmadım ilaçlarımı vitaminlerimi bile kullanamadım 20 aylık bir bebeğim var onınla uğraşmaktan cogu zaman yemek bile yiyemiyorum.. Hamilelik adına yaptıgım tek iyi şey kahvaltıda en az 2 tane yumurta yiyordum bol salata Bi de günlük Bi tane muz o da çok sevdiğim için