EmineTavan Esmerkiz34 Kucagımda zaten canım 20 aylık olduk 😁 hatta kardeşi de geliyor bir hafta sonra 🤭
symslmz Adetime 5 gün kala normal test negatifti yumurtlamanın 11. Günüydü. Adet olmam gereken gün erken gebelik testi pozitifti yumurtlamanın 16. Günüydü. Galiba geç döllenme oluyor bu
Odymerve Ben iki gun kala kan testi ile baktirmistim yine cikmadi. Erken gebelik testinde de iki gun gecikince cikti.
Ayyucebanu Esmerkiz34 3 gün kala kahverengi akıntım oldu diye test yapmıştım belki yerleşme kanamasıdır diye düşündüm silik çıkmıştı ama çift çizgiydi kan verdim 4 haftalık gebelik çıkmıştı şimdi 30 haftalığız :)
Ayayse Esmerkiz34 bende 17 şubatta 9 haftalıkken kürtaj olmuştum şuan 5 hafta 6 günlük hamileyim adetimden önce test yaptım pozitif çıktı bana haber veren bikaç gün önce olan kahverengi lekelenme oldu insan bi tuhaf oluyo ona alışmışken gitti şimdi yeni bi bebek 😊
Gamze1612 Esmerkiz34 canım meme ucuna bak ben ordan anlayıp 1-2 gün önce test yaptım. Kasık agrısı adet ile aynı olabiliyor meme ucunda koyulaşma kahverengi büyüme varsa ve damarların çıkıyorsa yap bence
Htcb2020 Bir arkadaşım erken gebelik testinden gördü adetine 5 gün vardı, bende normal gebelik testinde adetime 3 gün kala gördüm🥰
Gamze1612 Esmerkiz34 merak ettim canım yap istersen sabah bize de söyle sonucu :) olmadı Adetin geçirse bir daha yaparsın :) ben 3-4 kez yaptım valla meraktan
aymacavi Esmerkiz34 4 gün kala yaptım negatif çıktı adetim geciktikten 2 gün sonra yine yaptım pozitifti:)
Esmerkiz34 Gamze1612 valla eşimi eczaneye gönderdim hem ovulasyon hemde erken gebelik testi aldırdım yolda geliyor yaparım sizede söylerim ❤
Gamzebydmr Esmerkiz34 Canım benim 1 hafta hala belli olmaz geç yerleşme oluyordur ben 2.gebeliğimde regli 4 gün geçti öyle belli oldu anında çift çizgi çıkmıştı
Esmerkiz34 Gamzebydmr görünmeyecek kadar çok ama çok silik bir çizgi çıktı adet günüm tekrar yapsammi