_Koncuy_ bebegim_28 valla canım bende daha hiç o araştırma aşamasına gelmedim daha 10+4′üz. Ne desem yalan olur ☺
_Koncuy_ bebegim_28 ne güzel. Ben biraz bekleyeceğim sanırım hem cinsiyetlerinin belli olmasını hem de biraz daha büyümelerini 😊
begumseker _Koncuy_ sırf kolonya olur mu.. şampuandan sıvı sabuna, kremden diş macununa kadar herşey var🙃
_Koncuy_ begumseker evet var son zamanlarda genişletmişler de ama başlangıç olarak benim bildiğim ve büyüklerimden duyduğum kadarıyla kolonya ile başlanmış işe onu demek istemiştim 😀
Melike-_- bebegim_28 Ben çok araştırdım ama en iyi mustela olduğunu gördüm mustela aldım sizde direk bebeğinizin cildine temas edeceği için onu alabilirsiniz hassas ciltleri var sonuçta
Gizocan bebegim_28 mühendisoğlu diye bi instagram hesabı var canım. Tüm organik olanları yada içinde hamgi kimyasallar var yazıyor. Tüm bebek ürünlerinde nerdeyse. Ben ne zaman aklıma takılsa açıp ordan bakıyorum güvenebilirsin 😍
RuzgarsMommy Ay vallaa aylardir araştır araştır indirmleri takip et sonunda aldim mustela seti rahatladım. Mustela en iyisi güvenilir valla icim rahat
Neclanur RuzgarsMommy ya trendyol dan mi aldınız indirimi gerçek mi bazen fiyat şişirip indirim havası veriyorlar
RuzgarsMommy bebegim_28 Canım 500ml şampuan 300ml vücut nemlendirici losyon 100 ml masaj yağı 100 ml de pişik kremi ve çanta hediyeli hepsiburada dan 250 tl ye aldim
Gizocan bebegim_28 ben kendi güneş kremimi bile mustela bebek güneş kremlerini aldım. Marka işinde iyi. Ama alternatifler için mühendisoğlu araştrma yapmak için iyi oluyor 😍
Esarikay bebegim_28 mustela al canım. Mühendisin oğlu Eyüp Sabri nin bazı ürünlerini doğal değil diye açıklamıştı. Ben mustelanin tüm ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum