Akile Kızlar kızıma Beren ismini koymak istiyorum aslında iki isim düşünüyordum ama kaynana ismi koymak zorunda kalıcam sizce uyum nasıl? Selvet Beren?? Ya da öneriniz var mi?
Mrvcldr Akile vefat etmişse hani konulur saygıdan ama sağ iken neden konulmasını isterki bu kaynanalar küçücük çocuğa ne ağır bi isim babannesine çok kızcak büyüyünce😂😂
Aysenn Akile siz istediğiniz ismi belirleyin , selvetle beraber kulağına o söylensin ama selveti herkes bilmesin 😊 Selvet Dila kulağa hoş geliyor gibi 🤔🤗
Akile Gizemmmm çünkü koymazsam tartışma çıkıcak o yüzden çok direndim artik hic uğraşmak istemiyorum bende iki isim koyayim o ismi kullanmam çocuk da benim kullandigim isme alışır dedim
Tugba46 O zmn öne senin istediğin ismi koy arkaya selvet gelsin yoksa selvet söylenir isim olarak selvet nedir yaaaa🤔🤔
Minnak54 Alla allah kendi annenin de ismini koyman gerekecek ozman bende kayanananin ismini hiç koyma
Akile Evet kızlar o yüzden yanına koyduğum isim o ismi bastırmalı yani herkes onu kolayca söyleyebilmeli🙁( ben de hic sevmiyorum büyüklerin ismini koymayı ama gerçekten uğraşacak halim kalmadi