Beyza12344 elifincennetkusu ben de 27+4 deyim 27+2de saglık ocağından aradılar kontrole cagırdılar kılo tansiyon bebegın kalp atısına felan baktılar senı de cagırırlar
Beyza12344 curcun ben de dun gittim 1 kilo 36 cm cıktı doktor ust sınıra yakın gayet ıyı dedi endişelenme
Beyza12344 MetininAnnesi1 ultrason fotosunda fl yazan yeri 7 ile carpınca boyu cıkıyormus canım merak ediyorsan
ilknur53 elifincennetkusu 27 +5 970 grm dedj doktor bana na.boynu bilmiyom asil bu aydn sonra kilo almaya baslicak bebeklerr 😊😊
Burcurhan 27+3 haftalıkken 1390 gr 38 cm demişti doktorumuz 2 hafta önceden gidiyoruz herkesin farklı olabilir
elifincennetkusu rfanKarar Yani boyu ve kilosu şuan 29.haftada olması gereken bi bebeğe göreymiş.O zaten zamanla değişiyor
ilk Ben de 24+1 de gitmiştim 650 gr 29 cm di doktorum normal, herşey yolunda demişti. Şimdi 26+6 dayım bir hafta sonra kontrole gitcem ben de merak ediyorum 😊
Beyza12344 MetininAnnesi1 normalde verilmesi gerekmiyor mu.?Ankarada veriyorlardı. ben özele gidiyorum ama ablam hep devlette dogurdu hep verdiler kontrollerde doktordan istediniz mi?
MetininAnnesi1 Beyza12344 dr dan istemedim ama hic birine vermiyolar ozele gittigm zMan aliyorum ama devlette vermiyolar 4 sene once oglumda iken hep aldm devlettykende ama smdi verilmiyor bidahaki sefere sorayim bakalm neden verilmiyor