AydanEkLsMz Kimsem YÖK burda nolur biri bana yardım etsin kimse YÖK mü Kocaeli İzmit’te kadın Doğum san memnun kalan
Bhr AydanEkLsMz Gölcük Aile Konak Hastanesinde Ahmet Coşkan'a gidiyorum.Tavsiye ederim.Muayene ücreti sgk varsa 80 tl sgk yoksa 160 tl
Haticekckylmz AydanEkLsMz aile konak hastanesi ahmet coşkan 20haftaligiz ona gidoyorum cok memnunum cevremdekilerede hep onerdim
Crktnmltm Akademi hastanesinde ve Konak hastanesinde çok iyi doktorlar var kesinlikle o hastaneleri tavsiye ederim. Bende Sakarya’ya yerleştim evlenince ve hemen de hamile kaldığım için büyük bi araştırmaya girmiştim. Ordan biliyorum.
Drngrkm AydanEkLsMz muayene ücreti 160 lira fında hanımın. Ama eşimin sendikasından dolayı 117 lira veriyoruz canım.
BarBeyzazer Özel Cihan hastanesi Sebiha Özdemir Özkan muyane ücreti 160 tl Prof dr. İkiz gebelik olduğu için benim tercihim bu oldu çok memnunum kendisinden
AydanEkLsMz BarBeyzazer hadi ya seka hastanesinde sadece bi doktor vardı bilmediğim için ona randevu aldım ama
Drngrkm merwwe benim duyduğum olumlu yorum oranı net %100. Kocaeli’nin tartışmasız en iyi 5 kadın doğumcusundan biri olduğunu diğer meslektaşları söylüyor.