Dalin mi Unibaby mi ?
ilkayK tamda benim açsam mı diye düşündüğüm postu açmışsın valla 😂 bende şampuan olarak bu ikisi arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz anneler
ilkayK ben çocuğumun duş jeli şampuanı yumuşatıcısı deterjanı güneş kremi hepsini Ersağ dan aldım çok memnunum. Unibaby de kullandım mustelada kullandım Herkes bişey söylüyor güvenim kalmadı hiçbirine.
ilkayK canım içeriği iyi ürün istiyorsan mühendisinoğlu instagram sayfasında aradığın her türlü ürünü inceliyor adam.yumuşatıcı hiç önermiyorlar ,pudra hiç önermiyorlar aklında bulunsun🤗
tugce67-67 baktım ama bulamadım mühendisoğlunu
Yaa kızlar benimde kayınvalidem tutturmuş dalin de dalin.. Görümcem mustela kullandı onerdi ondan alın dedi ondan almayı düşünüyorum ama kayınvalidem diyor ki cocugun saci yok o sampuanlardan dolayı hiç kokusu da yok güzel değil diyor 😒
ilkayK mustela derim ☺️ ben ondan alcam inşallah
CnnAkyl kokusu önemli değil ki sağlıklı olması önemli bende mustela almayı planlıyorum inşallah
ilkayK ıkısınıde tercih etmeyin uygun fiyatlı olsun isyiyprsunu e bebeğin markasını kullanın daha iyi baby me ürünleri bunlardan çok çok çok daha temiz ben deterjan olarak green clean bitkisel bebek deterjanı bebek bakım seti mustela bebek bezi Prima püre ıslak mendil baby me sleppy aldım evde pamukla silicem
- Düzenlendi
ilkayK canım bebegim 3 aylık unibaby kullanıyorum sıvı deterjanını çok memnunum birde e bebekten baby Me leke çıkarıcı almanı da tavsiye ederim zira kaka lekeleri zor çıkıyor 😄 Şampuan vucüt losyonu ve bebek yağı olarak da mustela kullanıyorum sadece onu öneririm hem temiz içerik hem dokusu ve kokuları çok güzel
- Düzenlendi
ilkayK Dalinle uni baby eşit ürünler. Mustela öneriyor herkes ama bir mustela şampuan 90-100 tl durumun varsa alabilirsin zaten bebek olduğu için fındık kadar döksende oluyor. İkisinin arasındanda seçicek olursam bu arada bu firmalarla çalıştım ben 2 yıl boyunca. Dalin iyi değil kesinlikle ama uni baby ona nazaran bir tık daha iyi. Uni baby de boya paraben yok. Sen ne aldın dersen ben eyüp sabri tuncerin doğal zeytinyağlı şampuanını aldım. Benimkinin içinde hiç bir kimyasal yok fiyatıda 43 tlydi. Deterjan olarak da dalan roxy kullanmanı öneririm. Hassas bebek deterjanı yazıyor arkasındada zaten çok iyi bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım muhteşem kokuyorlar 😍 bebek yağını nivea aldım ve pişik kreminide bepanthol baby aldım 😊
CnnAkyl ben mustela set aldım
Mustela temiz içerikli. Instagram’da mühendisinoğlu var içerikleri inceliyor her bütçeye göre ürünleri sıralıyor kar amacı olmadan. Bir inceleyin derim. Yenidoğanda alerjik reaksiyonlar çok arttı içerik önemli bence
Cigdemanne_01 eyüp sabri tuncer’in içerisinde sodyum benzoate var bilginiz olsun☺️