CnnAkyl ben mustela set aldım
Dalin mi Unibaby mi ?
Mustela temiz içerikli. Instagram’da mühendisinoğlu var içerikleri inceliyor her bütçeye göre ürünleri sıralıyor kar amacı olmadan. Bir inceleyin derim. Yenidoğanda alerjik reaksiyonlar çok arttı içerik önemli bence
Cigdemanne_01 eyüp sabri tuncer’in içerisinde sodyum benzoate var bilginiz olsun☺️
ilkayK İkisi de değil.Bu tarz markaların hepsinde ileride ciddi sorunlara yol açabilecek,sağlıklı olmayan maddeler var.
Benim bebeğim 20 aylık. Doğduğundan beri şampuan ve losyon olarak Mustela kullanıyorum.ve çok memnunum.Evet biraz fiyatlı ama mesela şimdiye kadar daha 2 şişe şampuan kullandım.
Daha uygun ama içeriği temiz şampuan ararsanız da babyme,minoris ve siveno var.
Deterjan olarak duru granül kullanıyorum,ondan da memnunum.onun dışında yine minoris,siveno ve green clean markasının deterjanları güzel.
ilkayK Merhaba, baby’s Green ve
U Green Clean diye marka var çamaşır deterjanı onlara bakabilirsiniz yorumlara göre aldım bende sahan kullanmadım ama mühendisinoglu diye biri var instagramda ona istinaden bakmıştım sonra yorumları okurken aldım herkes memnun kaldığını söylemiş organik olduğu için bez olarak da Bambo diye bir marka var pahalı biraz ama şuan bende bez arayışındayım sadece bez kaldı. Şampuan olarak da Naturalive, turkid skincare, Ecowell organik direniş Natural markalar var araştırabilirsiniz
Canım aile hekimim; kesinlikle dalin kullanmasın anneler
Vazgeçiremiyorum
aşırı kimyasal var içinde. diyor
Yetişkinlere bile alerji yaptığını duydum
Bana da alerji yapmıştı.
bebegim_28 Bende öyle düşünüyorum zaten ve dalinin bu kadar kimyasal içerdiğini hiç düşünmezdim yaa 😅
ilkayK ikisi de değil. Deterjan olarak dalan roxy toz sabun kullandım hem yumuşacık güzel kokulu leke çıkartıcı özelliği var .. şampuan olarak bübchen serisini kullandım çok memnun kaldım
bebegim_28 canım instagramda arama butonuna mühedisinoğlu yazınca bende çıkıyor ama bilemedim sende neden çıkmadı🙄
tugce67-67 buldum buldum ☺️☺️